As We Descend

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
as-we-descend-f1bd.jpg

As We Descend, tam anlamıyla bir strateji ve simülasyon harikası! Temizlenmiş teknolojinin peşinden koşarken, her savaşta kart setinizi uyarlamak ve doğru güç bileşimini seçmek tam anlamıyla bir zeka sınavı. Her takımın benzersiz bir arketipe sahip olması, oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor. Yani farklı stratejiler deneyerek her seferinde yeni bir şeyler keşfetmek mümkün.

Şehir, insanlığın son kalesi olarak karşımıza çıkıyor ve burada hayatta kalabilmek için feodal siyaseti iyi anlamanız gerekiyor. Sakinlerinizi kendinize çekmek için zar atmak gibi eğlenceli mekanikler, oyunun derinliğini artırıyor. Zaman ve kaynak yönetimi de cabası! Kısıtlı kaynaklarla en iyi hamleleri yapmaya çalışmak, stratejik düşünme becerinizi sınayacak.

Düşman saldırılarını atlatmak ve savunma hattınızı kurmak için Koruma ve Destek Bölgeleri arasında yeniden konumlandırmak da başka bir taktik savaşı. Devasa düşmanlar karşınızda ve yalnızca gücünüz değil, zekanız da belirleyici. Başarısız olsanız bile, her denemede yeni sırlar keşfedecek ve bir sonraki yolculuğunuza hazırlıklı olacaksınız.

Eğer kıyamet sonrası temalı bir RPG ve simülasyon arıyorsanız, As We Descend kesinlikle dikkate değer bir seçenek. Atmosferi ve derin hikaye anlatımıyla, kaybettiğiniz her seferde daha da merak içinde kalacağınız bir dünyaya adım atıyorsunuz.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.35 GB
  • Crack: v0.14.0.2
  • Tarih: 28 Mayıs 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: i5 4690k
  • Bellek: 8 GB RAM