- İlgi Alanı
- Diğer
Echoes of the Living, 1996 yılında küçük bir Avrupa kasabasında geçen bir kabusun kapılarını aralıyor. Açık bir gecede aniden beliren gizemli sis, kasabanın sakinlerinin hayatını altüst ediyor. Oyun, bu sisin ardındaki dehşeti ve kaosu işleyerek başlıyor. İlk başta sıradan bir gece gibi görünen bu durum, aslında ölülerin sokaklarda dolaşmasına neden olan bir enfeksiyonla sonuçlanıyor. Yani, senin gibi oyuncuların da bu kasabaya adım atıp, hayatta kalma mücadelesi vermesi kaçınılmaz hale geliyor.
Karakterlere gelirsek, Laurel Reaves adlı cesur bir polis memuru olarak başlıyorsun ve hemen dehşetle yüzleşmek zorunda kalıyorsun. Ama seninle birlikte, eski bir özel kuvvetler üyesi olan Liam Oakwood da var. Bu ikili, kaybolan nişanlısını arayan Octavia’nın hikayesiyle birleşiyor. Her biri, kendi geçmişi ve motivasyonlarıyla bu cehennemde hayatta kalmaya çalışıyor. Oyun, karakterlerin derinliklerine inerek, hikaye anlatımını çok daha etkileyici hale getiriyor.
Oynanış mekanikleri oldukça akıcı, ama dikkatli olmalısın çünkü her köşede bir tehlikeyle karşılaşabilirsin. Korku unsuru çok iyi işlenmiş; karanlık, gürültü ve belirsizlik seni sürekli tetikte tutuyor. Grafikler de bağımsız bir yapım için oldukça tatmin edici. Her detayıyla, kasabanın atmosferini hissettiriyor.
Bir hayatta kalma oyununda, işbirliği de kritik bir öneme sahip. Arkadaşlarınla birlikte oynamak, hem strateji geliştirmek hem de korku dolu anları paylaşmak için harika bir yol. Eğer FPS ve korku unsurlarını seviyorsan, bu deneyim seni oldukça tatmin edecek. Gitmeni bekliyorum, birlikte korkalım!
Karakterlere gelirsek, Laurel Reaves adlı cesur bir polis memuru olarak başlıyorsun ve hemen dehşetle yüzleşmek zorunda kalıyorsun. Ama seninle birlikte, eski bir özel kuvvetler üyesi olan Liam Oakwood da var. Bu ikili, kaybolan nişanlısını arayan Octavia’nın hikayesiyle birleşiyor. Her biri, kendi geçmişi ve motivasyonlarıyla bu cehennemde hayatta kalmaya çalışıyor. Oyun, karakterlerin derinliklerine inerek, hikaye anlatımını çok daha etkileyici hale getiriyor.
Oynanış mekanikleri oldukça akıcı, ama dikkatli olmalısın çünkü her köşede bir tehlikeyle karşılaşabilirsin. Korku unsuru çok iyi işlenmiş; karanlık, gürültü ve belirsizlik seni sürekli tetikte tutuyor. Grafikler de bağımsız bir yapım için oldukça tatmin edici. Her detayıyla, kasabanın atmosferini hissettiriyor.
Bir hayatta kalma oyununda, işbirliği de kritik bir öneme sahip. Arkadaşlarınla birlikte oynamak, hem strateji geliştirmek hem de korku dolu anları paylaşmak için harika bir yol. Eğer FPS ve korku unsurlarını seviyorsan, bu deneyim seni oldukça tatmin edecek. Gitmeni bekliyorum, birlikte korkalım!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, FPS, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 34.31 GB
- Crack: v0.1e
- Tarih: 31 Ekim 2025
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: WINDOWS® 10 (64-BIT)
- İşlemci: Intel® Core™ i5-4460 3,2GHz veya AMD FX™-8350
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 960 veya 4 GB VRAM'li AMD Radeon™ R9 380
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 24 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD Tavsiye Edilir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: WINDOWS® 10 (64-BIT)
- İşlemci: : Intel® Core™ i5-8600k 3,6GHz veya AMD Ryzen™ 5 2600x veya daha iyisi
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Super veya AMD Radeon™ RX Vega-56 veya daha iyisi, 6 GB VRAM ile
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 42 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD Tavsiye Edilir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.