Fatekeeper

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
fatekeeper-0a17.jpg

Fatekeeper, el işçiliği ile oluşturulmuş bir dünya sunarken, senin kim olacağını belirlemende kelimenin tam anlamıyla sana özgürlüğü veriyor. Kılıç ve büyücülük sanatlarını ustaca harmanlayarak, savaş alanlarında kendine yer edinmek için hem beceri hem de hazırlık gerektiriyor. Düşmanlar, her birinin farklı güçlü ve zayıf yönleri olan oldukça çeşitli bir yelpazeye sahip. Bu çeşitlilik, savaşların dinamik olmasını sağlarken, senin de sürekli olarak taktik geliştirmene yol açıyor. Yakın dövüşteki tepkisel savaş mekaniği, her anlık durumlara göre anında uyum sağlamanı gerektiriyor ki bu da gerçekten heyecan verici bir deneyim sunuyor.

Dünya ise, keşfedilmeyi bekleyen harabe sığınaklar, derin yer altı mağaraları ve huzurlu ormanlarla dolu. Her köşede gizli bilgiler ve beklenmedik karşılaşmalar seni bekliyor. Oyun, keşfetmenin yanı sıra karakterini oluşturma ve ilerletme konusunda da oldukça derin bir mekanik sunuyor. Yüzeydeki istatistiklerin ötesine geçerek, dövüş stilleri ve büyü okulları arasında anlamlı seçimler yapmana olanak tanıyor. Hangi yoldan gideceğine karar vermek, senin elinde; saf güçten çevik hassasiyete veya yıkıcı büyücülüğe kadar birçok farklı yapı deneyebilirsin.

Zırh ve silah çeşitliliği ise müthiş. Giderek zorlaşan düşmanlarla başa çıkabilmek için ekipmanını özelleştirme imkanı, mücadelelerini daha da ilginç hale getiriyor. Her bir parça ekipmanın, zafer ile yıkım arasındaki o ince çizgide nasıl bir fark yaratabileceğini deneyimlemek gerçekten keyifli. Fatekeeper, RPG ve simülasyon unsurlarını bir arada sunarak hem aksiyonu sevenden hem de derin bir hikaye ve karakter gelişimi arayanlardan tam not almayı başarıyor. Eğer sen de bu tür oyunları seviyorsan, Fatekeeper kesinlikle denemeye değer!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Erken Erişim, Oyun, RPG, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 39.04 GB
  • Crack: EARLY ACCESS
  • Tarih: 2 Haziran 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya 11 x64
  • İşlemci: Intel Core i7-10700K | Amd Ryzen 5 3600X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik Kartı: NVIDIA® GeForce®RTX 3070 veya 8 GB VRAM'li AMD Radeon™ RX6800 -XT
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 45 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya 11 x64
  • İşlemci: Intel Core i7-10700K | Amd Ryzen 5 3600X
  • Bellek: 32 GB RAM
  • Grafik Kartı: NVIDIA® GeForce®RTX 3070 veya 8 GB VRAM'li AMD Radeon™ RX6800 -XT
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 45 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
fatekeeper-ss-0-16e8.jpg
fatekeeper-ss-1-f074.jpg
fatekeeper-ss-2-266d.jpg
fatekeeper-ss-3-734c.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri