Hacked The Streamer

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
hacked-the-streamer-3b0f.jpg

Hacked The Streamer, beni bambaşka bir dünyaya sürükleyen etkileşimli bir hikaye deneyimi oldu. PinkyPie'nin yayıncılık kariyerinin çöküşü ve yeniden doğuşunu yaşarken, her kararın ne denli önemli olduğunu anladım. Oyun, sadece geçmişe dair anılara geri dönerek ipuçları toplamakla kalmıyor, aynı zamanda dostlarıyla olan ilişkilerini de derinlemesine sorgulamanı sağlıyor. Elliden fazla karar noktası ile hangi yolda gideceğin tamamen senin elinde. Gerçekten bu türden bir deneyim arıyorsan, Hacked'ın sürükleyici atmosferi ve hikaye anlatımı seni içine çekecek.

Oyun, hızlı zamanlı olaylarla dolu ve sahnedeki nesnelerle etkileşimde bulunmak gerçekten keyifli. PinkyPie'nin hayatındaki insanları tanıdıkça, onların hikayelerine de dahil oluyorsun. Ahmet, Semih, Ali ve Deniz gibi dostlarınla birlikte, PinkyPie’nin yaşadığı zorluklarla yüzleşirken, kararlarını verirken düşünmek zorundasın. Bu, sadece bir oyun oynamak değil, aynı zamanda bir karakterin hayatına tanıklık etmek gibi.

Bir bağımsız oyun olarak, Hacked The Streamer, kalbimde yer edindi. Oyun, yoğun bir duygu yelpazesi sunuyor ve her seçimde kendini sorgulamanı sağlıyor. PinkyPie'nin hikayesine daldıkça, onunla birlikte zorlukları aşmak ve başarıya ulaşmak için elinden geleni yapmayı hissediyorsun. Eğer anlamlı bir hikaye ve etkileşim odaklı bir deneyim arıyorsan, Hacked kesinlikle denemeye değer.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Korku, Macera, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 16.91 GB
  • Crack: GOLDBERG
  • Tarih: 6 Nisan 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Windows 7 64-Bit
  • İşlemci: 2,0 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • DirectX: Sürüm 11