The Bus

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-bus-1fa9.jpg

Berlin sokaklarında otobüs sürmek, özellikle de bunu The Bus'ta yapmak, bir başka deneyim. Gerçek hayattaki gibi, otobüsünüzle şehrin yoğun trafiğine katılma hissi harika! Oyun, şehrin ikonik yapılarından Zafer Sütunu ve Brandenburg Kapısı gibi yerleri birebir ölçekte sunuyor, bu da gezerken gerçekten içinde kaybolmuş gibi hissettiriyor. Her yolculukta yolcularınıza bilet satmak, zamanla yarışmak ve trafiği aşmak zorundasınız ki bu da gerilimi artırıyor.

VBS.cmd dosyasını çalıştırıp driver imzasını kapatmak biraz karmaşık gelebilir ama bir kez bunu halledince, otobüsünüzü kullanmak için doğru yere geçtiğinizde kendinizi bir Berlinli gibi hissedeceksiniz. Oyun, mevsimlerin değişimi ve hava koşullarına göre dinamik bir şekilde şekilleniyor, bu da her seferinde yeni bir zorluk sunuyor. Kışın kar yağarken, yazın güneşin altında yol almak, her seferinde farklı bir deneyim yaşatıyor.

Multiplayer modu da cabası! Arkadaşlarınızla birlikte oynamak, heyecanı iki katına çıkarıyor. Hatta topluluk yapımı haritalar ve modlama özellikleri sayesinde deneyiminizi daha da kişiselleştirip genişletebilirsiniz. Kendi içeriklerinizi oluşturup paylaşabilmek de gerçekten müthiş bir özellik. Sadece otobüs sürmek değil, aynı zamanda yaratıcılığınızı sergilemek için harika bir alan sunuyor.

Sonuçta, Berlin’in sokaklarında otobüs kullanmak, gerçek hayattan kaçış ve bir nebze de olsa bir şehir sürücüsü olma hissi veriyor. Eğer simülasyon oyunlarını seviyorsanız, bu deneyimi kaçırmamanız gerektiğini düşünüyorum!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Erken Erişim, Oyun, Simulasyon, Spor, Türkçe Oyunlar, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 56.24 GB
  • Crack: Hypervisor
  • Tarih: 26 Mart 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-4460
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: GeForce GTX 1650 veya Radeon RX 5500
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: –
  • İlave Notlar: Teknik olarak bir SSD'ye kurulum yapılması gerekmektedir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i7-9700K
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce RTX 3060 veya Radeon RX 6650 XT
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: –
  • İlave Notlar: Teknik olarak bir SSD'ye kurulum yapılması gerekmektedir.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
the-bus-ss-0-78c3.jpg
the-bus-ss-1-009d.jpg
the-bus-ss-2-009e.jpg
the-bus-ss-3-27ab.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,087