- İlgi Alanı
- Diğer
Xenonauts 2, Soğuk Savaş döneminde geçen bir uzaylı istilası hikayesi sunarken, strateji ve simülasyon unsurlarını mükemmel bir şekilde harmanlıyor. Gerçekten etkileyici bir atmosfer yaratıyor, sanki 2009'un karanlık günlerinde gizli bir organizasyonun parçasıymışsınız gibi hissediyorsunuz. Gölgelerde gizlice dolaşan uzaylı varlıklarla mücadele etmek için gizli üslerinizi yönetmek ve dünya çapında savaş operasyonlarına katılmak zorundasınız. Oyun, sadece düşmanları yenmekle kalmıyor, aynı zamanda onları anlamanıza da olanak tanıyor; her bir düşmanın güçlü ve zayıf yönlerini keşfetmek, stratejinizi şekillendirmeniz için kritik bir öneme sahip.
Araştırma ve geliştirme mekanikleri, oyunun en tatmin edici yanlarından biri. Uzaylıların teknolojisini inceleyip, kendi ekipmanınızı geliştirmek için sürekli bir çaba içerisinde oluyorsunuz. Bilgi, burada gerçekten güç demek. Düşmanlarınızı alt etmek için ne kadar çok bilgi toplarsanız, o kadar avantaj elde ediyorsunuz. Her savaş, sadece bir mücadele değil; aynı zamanda düşmanları çözmek ve onlara karşı stratejik hamleler yapmak için bir fırsat. Savaş alanında dikkatli olmanız gereken pek çok detay var; bir adım yanlış atarsanız, tüm takımınızı riske atabilirsiniz.
Xenonauts 2'nin zengin hikayesi ve derinlemesine mekanikleri, strateji seviyesi yüksek oyuncuları cezbetmek için birebir. Taktiksel savaşlar, ekibinizin gelişimi ve uzaylı tehdidinin üstesinden gelmek için harika bir deneyim sunuyor. Eğer zeka ve öngörü gerektiren oyunları seviyorsanız, bu oyun tam size göre. Arkadaşlarımla saatlerce bu oyunu oynayıp strateji geliştirdiğimiz zamanlar, gerçekten unutulmaz anlara dönüştü. Keşfettikçe daha fazla bağımlısı olacağınız bir dünya sizi bekliyor!
Araştırma ve geliştirme mekanikleri, oyunun en tatmin edici yanlarından biri. Uzaylıların teknolojisini inceleyip, kendi ekipmanınızı geliştirmek için sürekli bir çaba içerisinde oluyorsunuz. Bilgi, burada gerçekten güç demek. Düşmanlarınızı alt etmek için ne kadar çok bilgi toplarsanız, o kadar avantaj elde ediyorsunuz. Her savaş, sadece bir mücadele değil; aynı zamanda düşmanları çözmek ve onlara karşı stratejik hamleler yapmak için bir fırsat. Savaş alanında dikkatli olmanız gereken pek çok detay var; bir adım yanlış atarsanız, tüm takımınızı riske atabilirsiniz.
Xenonauts 2'nin zengin hikayesi ve derinlemesine mekanikleri, strateji seviyesi yüksek oyuncuları cezbetmek için birebir. Taktiksel savaşlar, ekibinizin gelişimi ve uzaylı tehdidinin üstesinden gelmek için harika bir deneyim sunuyor. Eğer zeka ve öngörü gerektiren oyunları seviyorsanız, bu oyun tam size göre. Arkadaşlarımla saatlerce bu oyunu oynayıp strateji geliştirdiğimiz zamanlar, gerçekten unutulmaz anlara dönüştü. Keşfettikçe daha fazla bağımlısı olacağınız bir dünya sizi bekliyor!
- Tür: Aksiyon, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 5.39 GB
- Crack: RUNE
- Tarih: 2 Nisan 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel® Core™ i5-4670K (dört çekirdekli) / AMD® FX-Series™ FX-8320 (dört çekirdekli)
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce®™ GT 750 (2 GB) / AMD® Radeon™ R7 260X (2 GB)
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD gereklidir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel® Core™ i5-6600K (dört çekirdekli) / AMD® Ryzen™ 5 1600 (dört çekirdekli)
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: NVIDIA® GeForce®™ GTX 960 (4 GB) / AMD® Radeon™ RX 570 (4 GB)
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD gereklidir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.