- İlgi Alanı
- Diğer
A.A.U. Black Site oynarken adeta bir korku filminde gibi hissettim. Vücut kamerası ile sunulan deneyim, her anın gerilimini arttırıyor. Mahsur kaldığınız bu düşman bölgesinde, her köşede bir tehdit var ve bu sürekli tetikte olmanızı gerektiriyor. Görseller gerçekten etkileyici, buluntu görüntü estetiğiyle birleştiğinde, atmosferi son derece yoğun kılıyor. Bir an bile rahatlamaya izin vermiyor.
Silah çeşitliliği de oldukça tatmin edici; 20'den fazla silah arasında ihtiyaçlarınıza göre seçim yapabiliyorsunuz. İster gizli bir şekilde ilerleyin, isterseniz de hışımla saldırın, yükleme seçimi tamamen sizin elinizde. Bu taktiksel yaklaşım, her oyunu farklı kılabiliyor. Görevlerinizin zorluğu ile birlikte, düşmanlarınızın sürekli olarak sizi izlediğini bilmek, adrenalin seviyenizi yükseltiyor.
Şu anki sürümdeki senaryolar, özellikle "God’s Chosen" ve "Suçluluk Gezisi" oldukça ilgi çekici. Gelecek güncellemelerle birlikte daha fazlasını merakla bekliyorum. Eğer FPS ve korku unsurlarını bir arada bulunduran, sürükleyici bir deneyim arıyorsanız, A.A.U. Black Site kesinlikle dikkate değer bir seçenek. Oynamaktan büyük keyif aldım ve sizi de bu gerilim dolu yolculuğa katılmaya davet ediyorum!
Silah çeşitliliği de oldukça tatmin edici; 20'den fazla silah arasında ihtiyaçlarınıza göre seçim yapabiliyorsunuz. İster gizli bir şekilde ilerleyin, isterseniz de hışımla saldırın, yükleme seçimi tamamen sizin elinizde. Bu taktiksel yaklaşım, her oyunu farklı kılabiliyor. Görevlerinizin zorluğu ile birlikte, düşmanlarınızın sürekli olarak sizi izlediğini bilmek, adrenalin seviyenizi yükseltiyor.
Şu anki sürümdeki senaryolar, özellikle "God’s Chosen" ve "Suçluluk Gezisi" oldukça ilgi çekici. Gelecek güncellemelerle birlikte daha fazlasını merakla bekliyorum. Eğer FPS ve korku unsurlarını bir arada bulunduran, sürükleyici bir deneyim arıyorsanız, A.A.U. Black Site kesinlikle dikkate değer bir seçenek. Oynamaktan büyük keyif aldım ve sizi de bu gerilim dolu yolculuğa katılmaya davet ediyorum!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, FPS, Korku, Macera, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 26.99 GB
- Crack: v20260619
- Tarih: 21 Mayıs 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- İşletim Sistemi: 10
- İşlemci: Intel xeon E3 1225
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 1030
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Herhangi biri
- Ek Notlar: Düşük ayarlar 25-30 fps
- İşletim Sistemi: 10,11
- İşlemci: Ryzen 5 1600x- Intel Core i7-7700k
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6600 XT / NVIDIA RTX 3060 8GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Herhangi biri
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.