- İlgi Alanı
- Diğer
A.I.L.A gerçekten rahatsız edici bir deneyim sunuyor, özellikle korku oyunlarına meraklıysan! Oyun, karanlık bir atmosferle başlıyor ve seni öyle bir hale getiriyor ki, kalp atışlarını hemen hissedebiliyorsun. Oyun testçisi olarak, A.I.L.A’nın derinliklerinde kaybolurken, yaşadığın korkuların seni nasıl ele geçirdiğini göreceksin. Karanlık köşelerde, aniden ortaya çıkan korkunç varlıklar ve rahatsız edici ses efektleri, tüyler ürpertici bir deneyim yaratıyor. Eğer korku unsurlarını seviyorsan, bu oyun seni kesinlikle yakalayacak!
Ritüel bir tarikata karşı savaşmak ve onlardan kaçmak gerçekten heyecan verici. Bulmacalar ise tam bir zihinsel meydan okuma. Her bir bulmacayı çözerken, bir yandan da ölümsüzlerin korku dolu varlıklarıyla yüzleşmek zorundasın. Bu, hem fiziksel hem de psikolojik bir hayatta kalma mücadelesi sunuyor. Oyun, seni sürekli tetikte tutarak, gerilimi asla düşürmüyor.
A.I.L.A, hayatta kalma korkusu ile psikolojik korkuyu mükemmel bir şekilde harmanlıyor. Oyun içindeki her detay, seni daha fazla korkutmak ve gerilim dolu anlar yaşatmak üzere tasarlanmış. Eğer korku oyunları senin için bir tutkuysa, kaçırmaman gereken bir deneyim. Karanlığa dalmak ve gerçek korkularınla yüzleşmek için sabırsızlanacaksın! Kısacası, A.I.L.A seni derin bir karanlığa sürükleyecek ve oradan sağ çıkman için elinden geleni yapacak![/I]
Ritüel bir tarikata karşı savaşmak ve onlardan kaçmak gerçekten heyecan verici. Bulmacalar ise tam bir zihinsel meydan okuma. Her bir bulmacayı çözerken, bir yandan da ölümsüzlerin korku dolu varlıklarıyla yüzleşmek zorundasın. Bu, hem fiziksel hem de psikolojik bir hayatta kalma mücadelesi sunuyor. Oyun, seni sürekli tetikte tutarak, gerilimi asla düşürmüyor.
A.I.L.A, hayatta kalma korkusu ile psikolojik korkuyu mükemmel bir şekilde harmanlıyor. Oyun içindeki her detay, seni daha fazla korkutmak ve gerilim dolu anlar yaşatmak üzere tasarlanmış. Eğer korku oyunları senin için bir tutkuysa, kaçırmaman gereken bir deneyim. Karanlığa dalmak ve gerçek korkularınla yüzleşmek için sabırsızlanacaksın! Kısacası, A.I.L.A seni derin bir karanlığa sürükleyecek ve oradan sağ çıkman için elinden geleni yapacak![/I]
- Tür: Oyun, Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Korku
- Platform: PC
- Boyut: 19.2 GB
- Crack: v1.0.4.6212
- Tarih: 25 Kasım 2025
- Dil: İngilizce
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: WINDOWS® 10 (64-BIT Required) İşlemci: Intel Core i5-10600K or AMD Ryzen 5 2600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB or AMD Radeon RX Vega 64 8GB DirectX: Sürüm 12 Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: WINDOWS® 11 (64-BIT Required) İşlemci: Intel Core i7-12700K or AMD Ryzen 7 5800X3D Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB (DLSS Enabled) or AMD Radeon RX 6800 XT 16GB DirectX: Sürüm 12 Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.