Achilles Survivor

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
achilles-survivor-690b.jpg

Achilles Survivor'a girdiğimde, kendimi hemen Yunan mitolojisinin derinliklerinde kaybolmuş gibi hissettim. Aşil olarak yahut diğer efsanevi ruhlarla birlikte düşman dalgalarına karşı koymak, gerçekten adrenalin dolu bir deneyim sunuyor. Oyun, yukarıdan aşağıya bir aksiyon roguelite olmasına rağmen, sadece ateş etmekle kalmıyorsunuz; hayatta kalmanızı sağlayacak taktiksel yapılar inşa etmek zorundasınız. Düşmanlar gerçekten şiddetli ve her karşılaşma, bir öncekinin daha da zorlayıcısı oluyor. Bu dinamik, sürekli olarak sizi daha yaratıcı ve stratejik düşünmeye itiyor.

Efsanevi karakterlerin kilidini açmak ve her birinin benzersiz güçleriyle oynamak, oyunun derinliğini artırıyor. Tamamen farklı oyun tarzı sunan 15'ten fazla hayatta kalanın olması harika bir yenilik. İlerleyişte yaşanan her yenilgi, aslında sizi daha güçlü kılıyor. Kalıcı yükseltmeler, kaybettiğinizde bile moralinizi bozmuyor çünkü her denemede biraz daha güçleniyorsunuz. Bu, kararlılığınızı artırıp daha da hırslı olmanızı sağlıyor.

Oyun modları arasında normal, kısa ve sonsuz seçenekleriyle, istediğiniz zorlukta oynama imkanı sunulması da çok hoş. Her koşuda farklı zorluklarla karşılaşmak, her seferinde yeni bir deneyim yaşatıyor. Anlatılmamış Efsaneler diyarında, Truva’nın destanı ve Yunan kıyılarında dolanmak, hem görsel hem de hikaye açısından tatmin edici. Kaotik bir atmosferde mücadele ederken, güçlü ve çeşitlendirilmiş düşmanlar karşısında yerinizi korumak için strateji geliştirmek zorundasınız. Eğer hızlı tempolu ve aksiyon dolu bir oyun arıyorsanız, Achilles Survivor tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, FPS, Macera, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 6.51 GB
  • Crack: v1.5
  • Tarih: 29 Temmuz 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: AMD Ryzen™ 3 1200 / Intel® Core™ i3-8100
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / AMD Radeon™ RX 560 4GB