- İlgi Alanı
- Diğer
AI LIMIT, bence bağımsız oyunlar arasında dikkat çekici bir yere sahip. Oynarken, yapay ekosistemin çöküşüyle birlikte gelen kaosun tam ortasında buluyorsun kendini. Havenswell şehrinde dolaşırken, soğuk kanalizasyonlardan gecekondulara, oradan gökyüzü şehrine geçerken her köşede farklı bir hikaye keşfediyorsun. Gerçekten atmosferiyle seni içine çekiyor. Her bir harabe, medeniyetin yıkımına dair izler taşıyor ve bu izleri toplamak için harika bir motivasyon sunuyor.
Blader olarak oynadığın karakterin de oldukça ilginç bir geçmişi var. Insan görünümünde ama aslında gizemli bir teknoloji ürünü. Bu, oyunun lore'una derinlik katıyor. Düşmanlarla yüzleşirken, onların korkunç görünümleri ve savaş yetenekleri seni sürekli tetikte tutuyor. Yani sadece dövüşmekle kalmıyorsun, aynı zamanda hikayenin içinde kayboluyorsun. Branches’leri aramak ve onarmak için yaptığın yolculuk, bir yandan seni zor durumda kalan diğer Blader’larla tanıştırıyor, onların hikayelerini dinlemek de çok etkileyici.
Özellikle düşmanların çeşitliliği ve savaş mekanikleri oldukça tatmin edici. Her karşılaşma sana yeni bir strateji geliştirme fırsatı sunuyor. Bu, oyunun akışını gerçekten ilginç kılıyor. Sonuçta, sadece düşmanları yenmekle değil, aynı zamanda bu dünyanın karanlık geçmişini anlamak için de mücadele ediyorsun. AI LIMIT, hem aksiyon hem de derin bir hikaye arayanların mutlaka denemesi gereken bir yapım. Oynarken hem eğleniyorum hem de düşündürüyor; işte bu benim için harika bir denge.
Blader olarak oynadığın karakterin de oldukça ilginç bir geçmişi var. Insan görünümünde ama aslında gizemli bir teknoloji ürünü. Bu, oyunun lore'una derinlik katıyor. Düşmanlarla yüzleşirken, onların korkunç görünümleri ve savaş yetenekleri seni sürekli tetikte tutuyor. Yani sadece dövüşmekle kalmıyorsun, aynı zamanda hikayenin içinde kayboluyorsun. Branches’leri aramak ve onarmak için yaptığın yolculuk, bir yandan seni zor durumda kalan diğer Blader’larla tanıştırıyor, onların hikayelerini dinlemek de çok etkileyici.
Özellikle düşmanların çeşitliliği ve savaş mekanikleri oldukça tatmin edici. Her karşılaşma sana yeni bir strateji geliştirme fırsatı sunuyor. Bu, oyunun akışını gerçekten ilginç kılıyor. Sonuçta, sadece düşmanları yenmekle değil, aynı zamanda bu dünyanın karanlık geçmişini anlamak için de mücadele ediyorsun. AI LIMIT, hem aksiyon hem de derin bir hikaye arayanların mutlaka denemesi gereken bir yapım. Oynarken hem eğleniyorum hem de düşündürüyor; işte bu benim için harika bir denge.
- Tür: Oyun, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Macera
- Platform: PC
- Boyut: 21.11 GB
- Crack: v1.2.003
- Tarih: 27 Mart 2025
- Dil: İngilizce
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600 Bellek: 12 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 8GB DirectX: Sürüm 11 Depolama: 30 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Windows Compatible Audio Device İlave Notlar: HDD Supported, SSD Recommended.
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i7-9700 / AMD Ryzen 5 5500 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 / AMD Radeon RX 5700 XT DirectX: Sürüm 12 Depolama: 30 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Windows Compatible Audio Device İlave Notlar: SSD Required.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.