Airborne Empire

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
airborne-empire-e1c3.jpg

Airborne Empire, gökyüzünde kendi şehrinizi inşa etme fikriyle dolup taşan bir oyun. Düşünsenize, kendi uçan şehrinizi tasarlarken kaldırma, denge ve itiş gücünü yönetmek zorundasınız. Bu, tam anlamıyla bir strateji oyununu andırıyor, ama aynı zamanda hayatta kalma ve keşif unsurlarını da barındırıyor. Şehrinizi havada tutmak için sadece yapıları değil, aynı zamanda kaynakları da etkili bir şekilde kullanmalısınız. Bu durum, her kararınızın sonuçlarını düşünmenizi gerektiriyor, çünkü bir hata yaptığınızda şehrinizin dengesini kaybetmek işten bile değil.

Korsanlar ise bu havalı dünyada huzurunuzu tehdit eden baş belaları. Savunma yapıları inşa ederek, Dondurucu Toplar ve Tesla Topları gibi çeşitli saldırı silahlarını kullanarak bu korsanları savuşturmak zorundasınız. Her başarılı savunma, şehir halkınızı korumanın yanı sıra, onların güvenini de artırıyor. İşte bu noktada, Airborne Empire'ın hem stratejik derinliği hem de aksiyon dolu anları devreye giriyor. Gökyüzünde özgürce uçarken, düşmanlarınızı alt etmek büyük bir tatmin sağlıyor.

Açık dünya keşfi ise ayrı bir keyif. Yemyeşil Aeyrie'den volkanik Kara Omurga'ya ve karlı zirvelere kadar beş farklı biyomda seyahat ediyorsunuz. Her biri kendine özgü tehlikeler ve gizemler barındırıyor. Unutulmuş yerleşimleri bulmak, ilginç karakterlerle tanışmak ve onların hikayelerini öğrenmek, bu oyunun derinliğini artırıyor. Görevler tamamladıkça, hem şehrinizi büyütüyor hem de krallıklar arası bağlantıları yeniden kuruyorsunuz. Airborne Empire, keşif ve stratejiyi bir araya getirirken, sizi sürekli olarak yeni maceralara sürüklüyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.36 GB
  • Crack: v1.0.09
  • Tarih: 17 Nisan 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB VRAM / AMD Radeon HD 7870, 2 GB VRAM
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i7-10700 / AMD Ryzen 7 3700x
  • Ekran Kartı: NVIDIA 2060 Super RTX 8 GB VRAM / AMD RX 5700 8 GB VRAM
  • İlave Notlar: SSD Tavsiye Edilir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
airborne-empire-ss-0-9063.jpg
airborne-empire-ss-1-afca.jpg
airborne-empire-ss-2-4423.jpg
airborne-empire-ss-3-2fd2.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI