Alaska Gold Fever

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
alaska-gold-fever-533d.jpg

Alaska Gold Fever, altına hücum döneminin ruhunu gerçekten hissettiriyor. Madencilik sürecine girdiğinizde, o dönemin zorluklarını ve heyecanını bir nebze de olsa deneyimliyorsunuz. Evet, kayaları kırıp cevher toplamak pek kolay değil ama işte bu zorluk, oyunun çekiciliğini artırıyor. Bir yandan altın tozları, pulları ve külçeleri arasında kaybolurken, diğer yandan en iyi araçları ve teknikleri açmanın verdiği tatmin hissi müthiş. Sadece altın değil, aynı zamanda zengin bir hikaye de var; binlerce insanı Kuzey Amerika'ya çeken o servet arayışını hissedebiliyorsunuz.

Keşif yapmak için 9 farklı maden var ve her biri kendine özgü bir atmosfer sunuyor. Küçük mayınlardan büyük, çok seviyeli madene kadar hepsi farklı bir deneyim sunuyor. Fakat dikkatli olmalısınız; madenin derinliklerinde bir anlık dikkatsizlik, tünellerin çökmesine neden olabilir. Bu da bir strateji unsuru ekliyor; destekleri doğru yerleştirmek ve altyapınızı düzgün bir şekilde kurmak zorundasınız. Bunu başardığınızda yer altının derinliklerine inmek ve gizli hazineleri keşfetmek gerçekten tatmin edici.

Araçlarınızı ve ekipmanlarınızı yükseltmek de oldukça eğlenceli. Elde ettiğiniz nadir malzemeleri kullanarak aletlerinizi geliştirmek, daha sert kayaları kırmanızı sağlıyor ve bu da daha fazla altın çıkarmanıza yardımcı oluyor. Yani sürekli bir ilerleme kaydediyorsunuz ve bu da bağımlılık yapıyor. Eğer sıkı bir madenci olmak ve o zorlu atmosferi yaşamak istiyorsanız, Alaska Gold Fever kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Servet arayışına katılmaya hazır mısınız?​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 8.76 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 14 Nisan 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 2600
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580