Aliens Dark Descent

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
aliens-dark-descent-7a3b.jpg

Aliens: Dark Descent, beni tam anlamıyla içine çeken bir deneyim sundu. Lethe Gezegeni'nde, korkunç Xenomorph'lar ve haydut Weyland-Yutani ajanlarıyla başa çıkmak için yönetimimi kullanmak, her anı bir gerilim dolu savaşa dönüştürüyor. Stratejik savaş mekanikleri, her düşmanla karşılaşmamda farklı taktikler geliştirmemi gerektiriyor. Ekip üyelerimi özelleştirip, onlara yeni silahlar ve yetenekler kazandırmak, her görevi eşsiz kılan bir unsur. Bu detaylar, gerçekten de beni bu dünyaya bağladı ve her yeni görevde bir adım daha ileri gitmemi sağladı.

Büyük açık seviyelerde sızma yaparken, düşmanlar tarafından avlandığımı hissetmek, kalp atışlarımı hızlandırıyor. Ölümün kalıcı olduğu bir ortamda, her hareketimin sonuçlarını düşünmek zorundayım. Bazen risk almak gerekiyor, ama kaynakları akıllıca yönetmek de bir o kadar önemli. Her seferinde yeni keşifler yaparak, düşmanları alt etmek için stratejimi geliştiriyorum. Bu oyun, sadece reflekslerimi değil, aynı zamanda stratejik düşünme becerimi de test ediyor.

Dünya ile kurduğum etkileşimler gerçekten de etkileyici. Ekip üyelerimin yeteneklerini geliştirip, üsümü inşa etmem gerektiği için uzun vadeli planlar yapmamı sağlıyor. Her yeni teknoloji araştırmam, beni daha güçlü kılıyor ve bu da beni hayatta kalmak için daha fazla çaba göstermeye itiyor. Aliens: Dark Descent, hem aksiyon dolu anlar sunuyor hem de stratejik düşünmeyi zorunlu kılıyor. Eğer hayatta kalmak istiyorsanız, zekice hareket etmelisiniz. Bu deneyimi kesinlikle kaçırmamalısınız!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 55.71 GB
  • Crack: v129578
  • Tarih: 20 Haziran 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 or 11 İşlemci: AMD FX-6300 / Intel Core i3-6100 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: 3 GB VRAM, AMD Radeon R9 380 / NVIDIA GeForce GTX 960 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: 30 FPS, 1920×1080 in low
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 or 11 İşlemci: AMD Ryzen 7 1800X / Intel Core i7-9700K Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: 6 GB VRAM, AMD Radeon RX 5600 XT / NVIDIA GeForce RTX 2060 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: 60 FPS, 1920×1080 in epic. SSD Recommended

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
aliens-dark-descent-ss-0-fe2b.jpg
aliens-dark-descent-ss-1-e127.jpg
aliens-dark-descent-ss-2-04f7.jpg
aliens-dark-descent-ss-3-41ea.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486