Arcane Merchant

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
arcane-merchant-0864.jpg

Hadi bakalım, Arcane Merchant'a dalalım! Bu oyun gerçekten de büyülü bir ticaret dünyasına adım atmanı sağlıyor. Kasabanın derinliklerine inip, envanterini yönetmek ve dükkanını büyütmek için harika bir ortam var. Rahat bir tempoda ilerleyip, hangi iksirlerin, büyülü silahların veya kristallerin raflarında yer alacağına karar vermek, oyuncunun strateji yeteneklerini test ediyor. Her kararın, işinin geleceğini nasıl şekillendireceğine dikkat etmen gerekiyor. Dükkanını kurarken, aynı zamanda o samimi atmosferin tadını çıkarmak da cabası.

Kârını artırmak için müşteri taleplerini iyi analiz etmek şart. Fiyatlarını arz ve talebe göre dinamik bir şekilde ayarlamak, ticaret sanatında ustalaşmanı sağlıyor. İlk başta mütevazı bir tezgahta bir şeyler satmaya başlıyorsun, ama zamanla yükselip kasabanın en zengin tüccarı olma yolunda ilerliyorsun. Bunu yaparken, müşteri güvenini kazanmak ve onlara hitap eden stratejiler geliştirmek de önemli. Yani sadece satış yapmakla kalmıyor, aynı zamanda bir ticaret imparatorluğu kuruyorsun!

Bir de atmosferine değinmeden geçemeyeceğim. Gerçekten rahatlatıcı bir ortaçağ fantezi dünyası seni bekliyor. İşlemlerini planlarken acele etmene gerek yok; kendi hızında ilerleyip, dükkanını şehrin en iyisi haline getirmek için kararlar alıyorsun. Bu oyun tam olarak “yavaşla ve düşün” felsefesiyle ilerliyor. Eğer strateji ve simülasyon unsurlarını seven bir oyuncuysan, Arcane Merchant tam senlik! Haydi, dükkanını aç ve ticaret dünyasında adını duyur!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Oyun, RPG, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 7.74 GB
  • Crack: v20260611
  • Tarih: 1 Haziran 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD Ryzen 3 1200