Arma Reforger

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
arma-reforger-3858.jpg

Arma Reforger'ı oynarken gerçekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Enfusion motoru sayesinde grafikler o kadar akıcı ve gerçekçi ki, kendimi sanki bir Soğuk Savaş filminin içindeymişim gibi hissettim. 51 km2'lik devasa adanın her köşesi, çakıllı plajlardan ormanlık alanlara kadar harika bir atmosfer sunuyor. Gece gündüz döngüsü ile çevredeki doğal güzellikler ve kuş sesleri, oyuna girmenizi sağlıyor. Çatışmaların içinde kaybolmak, stratejik yerleri ele geçirmek ve takım arkadaşlarınızla koordineli hareket etmek gerçekten heyecan verici.

Çok oyunculu modda, hem ABD hem de Sovyet Ordusu için savaşmak oldukça dinamik bir deneyim sunuyor. Döneme özgü silahlar ve araçlar çok iyi hazırlanmış; her birinin kullanımında farklı stratejiler geliştirmek gerekiyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynarken, sadece savaşmakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda birbirinize destek olmanın verdiği tatmin de cabası. Bir stratejist gibi düşünmek zorundasınız; çünkü her adımınız savaşın gidişatını etkileyebiliyor.

Game Master modu ise oyuna bambaşka bir boyut katıyor. Kendi senaryolarınızı oluşturmak, arkadaşlarınızı zafere yönlendirmek ya da onlara zorluklar çıkarmak oldukça eğlenceli. Her oyunda yeni bir hikaye ve deneyim yaratma imkanı sunuyor. Tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış bir alan var. Bu kadar özgürlük, oyunun tekrar oynanabilirliğini ciddi şekilde artırıyor. Arma Reforger ile hem aksiyon dolu anlar hem de stratejik düşünme yeteneğinizi sınamanız mümkün. Eğer Soğuk Savaş temasına ilginiz varsa, bu oyun tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Erken Erişim, FPS, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 32.1 GB
  • Crack: v1.7.0.49
  • Tarih: 17 Mayıs 2022
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i5-4460 / AMD FX-4300 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 or similar DirectX: Sürüm 12 Depolama: 15 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX®-compatible
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i7-6700 or AMD equivalent Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti or AMD equivalent DirectX: Sürüm 12 Depolama: 20 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX®-compatible

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
arma-reforger-ss-0-03e7.jpg
arma-reforger-ss-1-e137.jpg
arma-reforger-ss-2-baa5.jpg
arma-reforger-ss-3-a23d.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,064