- İlgi Alanı
- Diğer
Ubisoft'un son bombası Assassin’s Creed Shadows, beni tam anlamıyla içine çekti. Bu sefer uzak doğunun mistik atmosferinde, feodal Japonya’nın derinliklerine dalıyoruz. Hikaye, genç bir suikastçı olan Naoe ile kudretiyle nam salmış Afrikalı samuray Yasuke’nin yollarının kesişmesi üzerine kurulu. İkisi de farklı kültürlerden, ama ortak bir amaç için savaşıyorlar. Bu durum, oyun boyunca sürekli değişen ve derinleşen karakter ilişkilerine de yansıyor. Düşünmeden geçemediğim, bu ikili dinamik gerçekten etkileyici bir şekilde işlenmiş!
Teknik olarak, oyun beni oldukça tatmin etti. Gerek görseller, gerekse atmosferi tamamen dönemin ruhunu yansıtıyor. Özellikle savaş mekanikleri ve çevre etkileşimleri, oyuncuyu sürekli tetikte tutuyor. Oyun, Nvidia GeForce GTX 1070 veya AMD Radeon RX 5700 gibi güçlü ekran kartlarıyla mükemmel performans gösteriyor. Benim sistemim ise Intel Core i7-8700K ve 16 GB RAM ile donatılmıştı, bu sayede akıcılıktan ödün vermeden oyunun tadını çıkardım. Oyun tüm bu detaylarıyla, sadece görselliği değil, oynanabilirliğiyle de dikkat çekiyor. Peki, sen ne bekliyorsun? Hemen Assassin’s Creed Shadows’ı indirip bu epik yolculuğa atılmalısın!
Teknik olarak, oyun beni oldukça tatmin etti. Gerek görseller, gerekse atmosferi tamamen dönemin ruhunu yansıtıyor. Özellikle savaş mekanikleri ve çevre etkileşimleri, oyuncuyu sürekli tetikte tutuyor. Oyun, Nvidia GeForce GTX 1070 veya AMD Radeon RX 5700 gibi güçlü ekran kartlarıyla mükemmel performans gösteriyor. Benim sistemim ise Intel Core i7-8700K ve 16 GB RAM ile donatılmıştı, bu sayede akıcılıktan ödün vermeden oyunun tadını çıkardım. Oyun tüm bu detaylarıyla, sadece görselliği değil, oynanabilirliğiyle de dikkat çekiyor. Peki, sen ne bekliyorsun? Hemen Assassin’s Creed Shadows’ı indirip bu epik yolculuğa atılmalısın!
- Windows 10/11/ x64-bit
- Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 5700 ++ Ekran Kartı
- Bellek vb 8 GB +RAM
- 176 GB Depo + vb Alanı
- DX 12 ++
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.