- İlgi Alanı
- Diğer
Assassin’s Creed Shadows, beni gerçekten etkileyen bir deneyim sundu. Feodal Japonya'nın büyüleyici atmosferinde kaybolmak, her köşede yeni bir gizem ve keşfedilecek bir dünya sunuyor. Kanca ile parkur yapma mekanikleri, düşman kalelerine sızmanın daha önce hiç olmadığı kadar heyecan verici hale gelmesini sağlıyor. Hedeflerine sessizce yaklaşmak için shuriken ve sis bombalarını kullanmak gerçekten stratejik bir zevk. Bazen gizlilikle ilerlerken, bazen de kılıcımı çekip düşmanları yok etmek arasında gidip gelmek oldukça tatmin edici. Samuray Yasuke olarak, hem sessiz yay indirme hem de yakın dövüşteki güçlü kombolarla kendimi gerçekten güçlü hissettim.
Oyunun dünyası o kadar detaylı ki, her bir kalenin yapısı, tapınakların ruhu ve kırsal alanların genişliği gerçekten etkileyici. Dinamik mevsimler ve hava koşulları, her seferinde farklı bir deneyim sunuyor; bir anda güneşli bir günde bir köyü keşfederken, bir diğerinde yağmur altında düşman kalelerine sızmaya çalışmak oldukça farklı bir atmosfer yaratıyor. Ayrıca, Japonca seslendirme ile oynamak, oyunun ruhunu daha da derinleştiriyor. Kendimi gerçekten o dünyada hissediyorum.
Teknik olarak, Assassin’s Creed Shadows gerçekten yeni nesil bir sıçrama yapmış. Anvil motorunun getirdiği görsel güzellikler ve akıcılık, bu oyunu oynamayı bir zevk haline getiriyor. Daha önce oynamış olduğum Assassin’s Creed oyunları arasında en dinamik ve eğlenceli olanı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Her anında yeni bir şey keşfetmek, düşmanlarla karşılaşmak ve stratejimi geliştirmek harika bir deneyim sunuyor. Eğer açık dünya oyunlarını seviyorsanız, Assassin’s Creed Shadows kesinlikle listenizin başında olmalı.
Oyunun dünyası o kadar detaylı ki, her bir kalenin yapısı, tapınakların ruhu ve kırsal alanların genişliği gerçekten etkileyici. Dinamik mevsimler ve hava koşulları, her seferinde farklı bir deneyim sunuyor; bir anda güneşli bir günde bir köyü keşfederken, bir diğerinde yağmur altında düşman kalelerine sızmaya çalışmak oldukça farklı bir atmosfer yaratıyor. Ayrıca, Japonca seslendirme ile oynamak, oyunun ruhunu daha da derinleştiriyor. Kendimi gerçekten o dünyada hissediyorum.
Teknik olarak, Assassin’s Creed Shadows gerçekten yeni nesil bir sıçrama yapmış. Anvil motorunun getirdiği görsel güzellikler ve akıcılık, bu oyunu oynamayı bir zevk haline getiriyor. Daha önce oynamış olduğum Assassin’s Creed oyunları arasında en dinamik ve eğlenceli olanı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Her anında yeni bir şey keşfetmek, düşmanlarla karşılaşmak ve stratejimi geliştirmek harika bir deneyim sunuyor. Eğer açık dünya oyunlarını seviyorsanız, Assassin’s Creed Shadows kesinlikle listenizin başında olmalı.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Macera, Oyun, RPG, Yıldız Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 176.56 GB
- Crack: Son Sürüm
- Tarih: 19 Mart 2025
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10/11
- İşlemci: INTEL® Core TM i7 8700K AMD RYZEN 5 3600
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA® GEFORCE GTX 1650 4GB / AMD RX-5500 XT 8GB / INTEL® ARC TM A380 6GB (REBAR AÇIK)”
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 115 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Oyunun bir SSD’ye kurulması gerekmektedir.
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10/11
- İşlemci: Intel® Core™ i5 11600k/AMD Ryzen™ 5 5600x
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia® GeForce RTX™ 3060Ti 8 GB/AMD Radeon™ RX 6700 XT 12 GB/Intel® Arc™ B580 12 GB (REBAR AÇIK)
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 115 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Oyunun bir SSD’ye kurulması gerekmektedir.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.