- İlgi Alanı
- Diğer
Assetto Corsa EVO'yu oynamaya başladığımda, ilk anda beni etkileyen şey, grafiklerin gerçekçiliği oldu. Kunos'un geliştirdiği bu oyun, yılların birikimiyle elde edilen bir tecrübenin ürünü ve bunu hemen hissediyorsunuz. Her arabanın detayları, motor sesleri ve yol tutuşu o kadar gerçekçi ki, kendinizi tam anlamıyla pistte gibi hissediyorsunuz. Bu, sadece bir oyun değil; adeta bir simülasyon deneyimi sunuyor. Laserscan teknolojisi ile oluşturulan parkurlar da cabası, her virajda ve düzlükte gerçek dünyadaki gibi hissettiriyor.
Farklı araç seçeneklerinin sunulması büyük bir artı. Klasiklerden hiper arabalara kadar geniş bir yelpazeye sahip. Her bir aracın kendine has sürüş dinamikleri var. Yani, eğer bu türde bir oyun arıyorsanız, Assetto Corsa EVO sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacak. Özellikle de simülasyon severler için, bu oyunun sunduğu derinlik ve detaylar tam anlamıyla büyüleyici.
Dinamik hava koşulları ve asfalt performansındaki değişiklikler, oyunu daha da gerçekçi hale getiriyor. Mesela, yağmurlu bir günde kaygan asfalt üstünde aracı kontrol etmek, sizi gerçekten zorlayacak ama bu da oyunun tadını çıkarırken yaşadığınız adrenalini artırıyor. Grafik motorundaki gelişmeler ve sanal gerçeklik desteği de cabası. Eğer VR setiniz varsa, bu deneyimi yaşamak için sabırsızlanabilirsiniz.
Erken erişim sürecinde olmaktan korkmayın; sürekli güncellenen içerik ve modlarla oyun daha da zenginleşiyor. Yani, her yeni güncelleme ile yeni şeyler keşfetmek mümkün. Assetto Corsa EVO, sadece bir yarış oyunu değil, aynı zamanda otomobil tutkunları için bir tutku. Yarış simülasyonları arasında en iyilerden biri olmaya aday!
Farklı araç seçeneklerinin sunulması büyük bir artı. Klasiklerden hiper arabalara kadar geniş bir yelpazeye sahip. Her bir aracın kendine has sürüş dinamikleri var. Yani, eğer bu türde bir oyun arıyorsanız, Assetto Corsa EVO sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacak. Özellikle de simülasyon severler için, bu oyunun sunduğu derinlik ve detaylar tam anlamıyla büyüleyici.
Dinamik hava koşulları ve asfalt performansındaki değişiklikler, oyunu daha da gerçekçi hale getiriyor. Mesela, yağmurlu bir günde kaygan asfalt üstünde aracı kontrol etmek, sizi gerçekten zorlayacak ama bu da oyunun tadını çıkarırken yaşadığınız adrenalini artırıyor. Grafik motorundaki gelişmeler ve sanal gerçeklik desteği de cabası. Eğer VR setiniz varsa, bu deneyimi yaşamak için sabırsızlanabilirsiniz.
Erken erişim sürecinde olmaktan korkmayın; sürekli güncellenen içerik ve modlarla oyun daha da zenginleşiyor. Yani, her yeni güncelleme ile yeni şeyler keşfetmek mümkün. Assetto Corsa EVO, sadece bir yarış oyunu değil, aynı zamanda otomobil tutkunları için bir tutku. Yarış simülasyonları arasında en iyilerden biri olmaya aday!
- Tür: Oyun, Erken Erişim, Simulasyon, Spor, Yarış
- Platform: PC
- Boyut: 67.76 GB
- Crack: v0.8.0.1
- Tarih: 16 Ocak 2025
- Dil: İngilizce
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel i7 8700k / AMD 1500X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GTX 1070, RX 580 DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 100 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Integrated VR Desteği: SteamVR, Oculus VR, OpenXR İlave Notlar: SSD required
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit / Windows 11 64-bit İşlemci: Intel i5 10500 / AMD 2600X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: RTX 2070, Radeon RX 5600 DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 100 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Integrated VR Desteği: SteamVR, Oculus VR, OpenXR İlave Notlar: SSD required
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.