- İlgi Alanı
- Diğer
Assetto Corsa Rally, merak ettiğim bir oyun olarak karşımda duruyordu ve ilk izlenimim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Ralli simülasyonları arasında öne çıkmak için tasarlanmış bu oyun, hem görsel açıdan hem de fiziksel dinamikleriyle beni derinden etkiledi. Gerçekten de, Assetto Corsa’nın o mükemmel fizik motorunu kullanmak, her bir virajda, her bir çakıl taşında hissediliyor. Bu kadar detaylı bir simülasyonun içinde kaybolmak, sanki gerçek bir ralli pilotuymuşum gibi hissettiriyor.
Galler’in çakıllı yollarından Alsace’ın asfaltlarına kadar, her etap öyle bir titizlikle hazırlanmış ki, sürüş deneyiminiz anında gerçekçilik katmanlarıyla doluyor. Hava koşullarının, yol durumunun ve aracın ayarlarının o kadar önemli olması da, beni daha dikkatli bir sürücü olmaya zorladı. Her şeyin bir riski var; doğru virajı alabilmek için onunla dans etmek zorundasınız.
Erken Erişim kapsamında sunulan 10 lisanslı araç ve 4 gerçek dünya ralli etabı, mevcut içerik açısından tatmin edici. Ancak asıl heyecan veren şey, oyuncuların geri bildirimleriyle oyunun geleceğini şekillendirecek olmamız. Bu, oyuncuya bir parça söz hakkı sunan bir deneyim, bu yüzden ben de elimden gelenin en iyisini yapıp oyunun gelişimine katkıda bulunmak istiyorum.
Daha önce ralli simülasyonlarıyla fazla ilgim yoktu ama AC Rally ile tanıştım ve gözlerim açıldı. Eğer gerçekçi ve zorlayıcı bir deneyim arıyorsanız, bu oyunu denemekten çekinmeyin. Heyecan dolu yarışlar, gerçekçi dinamikler ve muhteşem atmosfer, ralli tutkunlarının mutlaka göz atması gereken bir oyun.
Galler’in çakıllı yollarından Alsace’ın asfaltlarına kadar, her etap öyle bir titizlikle hazırlanmış ki, sürüş deneyiminiz anında gerçekçilik katmanlarıyla doluyor. Hava koşullarının, yol durumunun ve aracın ayarlarının o kadar önemli olması da, beni daha dikkatli bir sürücü olmaya zorladı. Her şeyin bir riski var; doğru virajı alabilmek için onunla dans etmek zorundasınız.
Erken Erişim kapsamında sunulan 10 lisanslı araç ve 4 gerçek dünya ralli etabı, mevcut içerik açısından tatmin edici. Ancak asıl heyecan veren şey, oyuncuların geri bildirimleriyle oyunun geleceğini şekillendirecek olmamız. Bu, oyuncuya bir parça söz hakkı sunan bir deneyim, bu yüzden ben de elimden gelenin en iyisini yapıp oyunun gelişimine katkıda bulunmak istiyorum.
Daha önce ralli simülasyonlarıyla fazla ilgim yoktu ama AC Rally ile tanıştım ve gözlerim açıldı. Eğer gerçekçi ve zorlayıcı bir deneyim arıyorsanız, bu oyunu denemekten çekinmeyin. Heyecan dolu yarışlar, gerçekçi dinamikler ve muhteşem atmosfer, ralli tutkunlarının mutlaka göz atması gereken bir oyun.
- Tür: Oyun, Erken Erişim, Simulasyon, Yarış
- Platform: PC
- Boyut: 25.09 GB
- Crack: v0.5.1
- Tarih: 13 Kasım 2025
- Dil: İngilizce
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Any supported Win 10 64-bit or Win 11 64-bit version. İşlemci: Intel Core i7-10700K or Ryzen 5 3600X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2080, 8 GB or AMD Radeon RX 6650 XT, 8 GB DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 50 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Integrated VR Desteği: Not supported for Early Access launch İlave Notlar: SSD Required. Min system requirements based on 1080p with medium quality settings.
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Any supported Win 10 64-bit or Win 11 64-bit version. İşlemci: Intel Core i5-12600k or Ryzen 5 5600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070, 8GB or AMD Radeon RX 6800, 16GB DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 50 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Integrated VR Desteği: Not supported for Early Access launch İlave Notlar: SSD Required. Rec system requirements based on 1080p with high quality settings.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.