Avowed

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
avowed-ae47.jpg

Avowed'a ilk adım attığımda, Living Lands adasının büyüleyici atmosferi beni hemen içine çekti. Obsidian Entertainment'ın daha önceki eserlerinden aşina olduğumuz o derin hikaye anlatımı ve karakter gelişimi burada da karşımıza çıkıyor. Ada, sanki kendine ait bir kişiliği varmış gibi, bitkilerin hareketleri ve etraftaki tuhaflıklarla dolu bir dünya. Her köşede bir sır, keşfedilmeyi bekleyen gizemler var. Ve bu sırların peşinden koşarken, hem düşmanlarla hem de kendi içsel çatışmalarınla yüzleşmek zorundasın.

Bir Aedyr elçisi olarak adaya geldiğinde, ilk başta görevin basit gibi görünüyor ama aniden kendini çok daha karmaşık bir entrikanın içinde buluyorsun. Yaptığın seçimlerin adanın kaderini etkilemesi, oyuncuya gerçekten derin bir his veriyor. Seçimlerin sadece hikaye akışını değil, aynı zamanda senin karakterinin gelişimini de şekillendiriyor. Bu durum, her anı daha da kritik hale getiriyor.

Aksiyon sahneleri oldukça akıcı, savaş mekanikleri ise gerçekten tatmin edici. Büyüler ve silahlar arasındaki geçişler, birinci şahıs bakış açısı ile birleşince, adeta bir dans ediyormuşsun hissi yaratıyor. Düşmanlar da oldukça zeki ve bu, savaş sırasında stratejik düşünmeni gerektiriyor. Her karşılaşma, seni yeni taktikler denemeye ve keşfetmeye zorluyor.

Kısacası, Avowed, keşif ve macera arayanlar için tam bir ziyafet. Eora'nın derinliklerinde kaybolup, Living Lands'in sunduğu gizemleri ortaya çıkarmak için sabırsızlanıyorsan, bu oyunu kesinlikle denemelisin. Her adımda yeni bir şeyler keşfetmek, büyülenmek ve etrafa yayılan tehlikeleri alt etmek için hazır olmalısın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Macera, Yıldız Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 67.51 GB
  • Crack: v2.1.0.0
  • Tarih: 18 Şubat 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10/11 with updates İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 / Intel i5-8400 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: AMD RX 5700 / Nvidia GTX 1070 / Intel Arc A580 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 75 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10/11 with updates İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X / Intel i7-10700K Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Graphics: AMD RX 6800 XT / Nvidia RTX 3080 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 75 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
avowed-ss-0-47cf.jpg
avowed-ss-1-94c2.jpg
avowed-ss-2-db90.jpg
avowed-ss-3-5956.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486