Backrooms Escape Together

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
backrooms-escape-together-982a.jpg

Backrooms: Escape Together, gerçek bir korku deneyimi arayanlar için muazzam bir seçenek! Oyunun atmosferi o kadar rahatsız edici ki, her köşede bir şeylerin fısıldadığını hissetmekten kendinizi alamıyorsunuz. Seviye 0'daki sarı salonlardan başlayıp, derinlere doğru ilerlerken, bu dünyada kaybolmuş gibi hissediyorsunuz. Sesli sohbet özelliğiyle arkadaşlarınızın çığlıklarını, panik anlarını duyabiliyor ve bu da anları daha komik hale getiriyor. Bu arada, karşılaştığınız varlıkların davranışlarını öğrenmek, hayatta kalmak için son derece önemli. Her biri, sizi nasıl avlayacaklarını çok iyi biliyor.

Her seviyede yeni bir deneyim yaşamak gerçekten harika! Her denemede, düzenlerin değişmesi ve varlıklarla karşılaşmaların farklılık göstermesi, oyunu taze ve heyecan verici kılıyor. Yani, aynı yeri birkaç kez deneseniz bile, her seferinde yeni bir şeyle karşılaşmak mümkün. Korku ve gerilim dolu anların yanı sıra, arada bir de komik durumlar yaşamak ise tam bir zihin açıcı. Arkadaş grubunuzla birlikte bu tecrübeyi paylaşmak, anı biriktirmek ve birbirinize yardım etmek harika bir bağ oluşturuyor.

Grafikler ise işin en çarpıcı kısmı! Fotogerçekçi ortamlar gerçekten etkileyici ve sizi sürekli olarak rahatsız edici bir atmosferin içine çekiyor. Ses tasarımı da bir o kadar başarılı; yerleşik sesler, her adımda içindeki korkuyu daha da derinleştiriyor. Eğer hem korku hem de macera arıyorsanız, Backrooms: Escape Together, kesinlikle denemeniz gereken bir oyun! Arkadaşlarınızla birlikte bu korkunç dünyaya dalmaya hazır olun!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 13.37 GB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 18 Ekim 2022
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit sürüm 1909 revizyonu .1350
  • İşlemci: Intel Core i5-4430
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: AMD ve NVIDIA GPU'lar için en son sürücüler gereklidir. AMD kullanıyorsanız, en son İSTEĞE BAĞLI sürücüleri kullanıyor olmalısınız.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 11 (En Son Özellik Güncellemesi)
  • İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2070 8GB / Radeon RX 6600 XT
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
backrooms-escape-together-ss-0-e32a.jpg
backrooms-escape-together-ss-1-e22f.jpg
backrooms-escape-together-ss-2-7654.jpg
backrooms-escape-together-ss-3-bc70.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI