Baldur’s Gate 3

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
baldur-s-gate-3-5c81.jpg

Baldur’s Gate 3, beni tam anlamıyla içine çeken bir deneyim sundu. Unutulmuş Diyarlar'da geçen bu hikaye, kayıplar, ihanetler ve kardeşlik üzerine inşa edilmiş. Oyunun başında, beynimde yer alan bir zihinyüzen paraziti ile birlikte, hem karanlık güçleri keşfetmek hem de bu güçlerin bedelini ödemek zorunda kalmak beni oldukça heyecanlandırdı. Seçimlerimin hikayeyi nasıl şekillendireceği ve karakterler arasındaki bağın ne kadar önemli olduğu, her anı daha da anlamlı kılıyor.

Karakter oluşturma kısmı da bir hayli derin. Dilerseniz önceden belirlenmiş karakterlerden birini seçebilir ya da tamamen kendi yarattığınız bir karakterle yola çıkabilirsiniz. Her sınıf ve ırk, oyunun dinamikleri içerisinde farklı yollar sunuyor. Kara Dürtü ile oynamak, içsel çatışmalarımı daha da derinleştirdi ve her seçimimin ardında bir hikaye bıraktı. Partimin diğer üyeleriyle kurduğum güven bağı, savaşlardan daha kritik bir öneme sahip. Aksiyonlarımın sonuçları, sadece benim için değil, aynı zamanda ekip arkadaşlarım için de etkili oluyor.

Baldur's Gate 3, Divinity: Original Sin 2'nin yaratıcılarından geldiği için buradaki mekanikler de oldukça sağlam. Yeni nesil Divinity 4.0 motoru ile yarattıkları dünya, keşfetmek için her köşesi dolu. Gölgelanetli ormanlardan Baldur Geçidi'nin kaosuna kadar her yer, detaylarla dolu ve keşfe değer. Sinematik anlatımları da karakterle olan bağınızı güçlendiriyor; kendinizi o dünyanın bir parçası gibi hissediyorsunuz.

Kısacası, Baldur’s Gate 3, klasik rol yapma oyunlarının modern bir yorumunu sunuyor. Arkadaşlarınızla birlikte dört kişiye kadar oynayabileceğiniz bu online macera, hem duygusal derinliği hem de stratejik unsurlarıyla dikkat çekiyor. Eğer Dungeons & Dragons evrenini seviyorsanız, bu oyunu kaçırmayın! Maceranızda kaybolmaya hazır olun.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Oyun, RPG, Strateji, Türkçe Oyunlar, Yıldız Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 145.54 GB
  • Crack: v7209685
  • Tarih: 3 Ağustos 2023
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel I5 4690 / AMD FX 8350 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GTX 970 / RX 480 (4GB+ of VRAM) DirectX: Sürüm 11 Depolama: 150 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD required
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel i7 8700K / AMD r5 3600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia 2060 Super / RX 5700 XT (8GB+ of VRAM) DirectX: Sürüm 11 Depolama: 150 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD required

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
baldur-s-gate-3-ss-0-4aa2.jpg
baldur-s-gate-3-ss-1-9a9a.jpg
baldur-s-gate-3-ss-2-e535.jpg
baldur-s-gate-3-ss-3-8ae0.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486