Banker Simulator

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
banker-simulator-53a0.jpg

Banker Simulator, bankacılık simülasyonu sevenler için gerçekten heyecan verici bir deneyim sunuyor. İflas etmiş bir bankayı devralmak ve onu tekrar ayağa kaldırmak, sorumluluklarınızı hissetmenizin yanında, stratejik düşünmeyi de zorunlu kılıyor. Oyunun en dikkat çekici yanı, sahte para basma sistemi. Burada büyük ödüller gerçekten büyük risklerle geliyor, bu da her kararınızı daha da heyecanlı hale getiriyor. Sahte para basıp aklamak için küçük bir dolandırıcı gibi hissetmek, adrenalin seviyenizi yükseltiyor.

Müşteri memnuniyeti, bu oyunun kalbinde yer alıyor. Her müşteri güvenilir olmayabiliyor, bu nedenle kimlik doğrulama ve sahtekarlık tespiti gibi mekanikler, hem heyecan verici hem de düşündürücü bir katman ekliyor. Kendi bankanızın itibarını korumak için doğru kararlar vermeniz gerekiyor. Bu, oyunun hem finansal yönünü hem de stratejik yönünü bir araya getiriyor ve sizi sürekli olarak düşünmeye itiyor.

Yüksek hayat yaşamaya ve zenginliğinizi lüks bir yaşam tarzıyla birleştirmeye yönelik hedefler, Banker Simulator’ı sadece bir strateji oyunu olmaktan öteye taşıyor. Yatırımlar yaparken ve bankacılık imparatorluğunuzu kurarken, her yeni kazanımda bir tatmin duygusu yaşıyorsunuz. Nakdi yönetmek ve operasyonları sorunsuz hale getirmek, biraz stresli ama bir o kadar da keyifli bir deneyim sunuyor. Eğer bankacılığı ve stratejiyi bir arada seviyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.07 GB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 17 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows (64 bit) 10
  • İşlemci: Intel Core i5-3470 / AMD FX 4350
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GTX 1050
  • Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows (64 bit) 10
  • İşlemci: Intel Core i5-6500 @ 3,2 GHz (4 CPU)
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVidia GeForce GTX 1060
  • Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
banker-simulator-ss-0-2474.jpg
banker-simulator-ss-1-29fe.jpg
banker-simulator-ss-2-e6b7.jpg
banker-simulator-ss-3-2966.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.