Barony

TorrentDevi Çevrimiçi

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
barony-fdce.jpg

Barony, beni hemen içine çeken o eski tarz dungeon crawler hissiyatıyla dolu bir oyun. Açıkça söyleyeyim, bu oyun tam anlamıyla bir nostalji patlaması! Hamlet kasabasının lanetinden kurtulmak için cesur maceracılara ihtiyacınız var ve işte bu noktada devreye giriyoruz. Zindanlar, öyle böyle değil; ölümcül tuzaklar ve korkunç canavarlar sizi bekliyor. Ama korkmayın, her köşede sizi güçlendirecek efsanevi hazineler ve büyülü eserler var. Oyun, kalıcı ölüm mekaniği ile sizi sürekli tetikte tutuyor, her seferinde yeni zindanlar keşfederken biraz daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

Sınıf seçimleri oldukça eğlenceli! Savaşçıdan büyücüye, hayduttan yeni sınıflara kadar birçok seçenek var. Her bir sınıfın kendine has yetenekleri ve oyun tarzları var. Bu da her seferinde farklı bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Ayrıca, 1-4 oyuncuyla işbirliği yaparak arkadaşlarınızla birlikte bu zindanların derinliklerine dalabiliyorsunuz. Yani, o eski oyun günlerindeki gibi arkadaşlarınızla kafa kafaya verip zindanları fethetmek harika bir deneyim.

Daha da güzeli, oyunun sürekli güncellenmesi ve topluluğun aktifliği. Yeni karakter sınıfları, canavar ırkları ve daha fazlası için DLC’ler mevcut. Yani Barony ile yeni maceralara atılmak için her zaman bir sebebiniz var. Eğer RPG ve zindan keşiflerini seviyorsanız, Barony kesinlikle denemeye değer. Her köşede sizi bekleyen sürprizlerle dolu ve her seferinde yeni bir deneyim sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 257 MB
  • Crack: v0.5.2
  • Tarih: 23 Haziran 2015
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel i5 2,5 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik: Intel HD Graphics 630 (OpenGL 3.2+)
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel i5 3,5 ghz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: Geforce GTX 1050
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
barony-ss-0-8b56.jpg
barony-ss-1-34fc.jpg