Barotrauma

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
barotrauma-5ec6.jpg

Barotrauma, arkadaşlarınla birlikte denizaltında hayatta kalmaya çalışırken kalp atışlarını hızlandıran bir deneyim sunuyor. FTL ve Rimworld gibi oyunlardan esinlenmiş olması, strateji ve iş birliğini ön plana çıkarıyor, ama işin içine uzaylı canavarlar ve derin su korkusu girdiğinde, her şey çok daha heyecanlı hale geliyor. Oynarken, her an bir tehlike ile karşılaşma hissi var; bu da oyuncuların sürekli tetikte olmasını sağlıyor. Arkadaşlarınla bir takım oluşturup görevleri yerine getirmeye çalışırken, bir yandan da geminin karmaşık sistemlerini anlamaya çalışmak gerçekten zevkli.

Oyun içindeki iletişim, başarının anahtarı! Herkesin ne yaptığını bilmek ve birbirinizle iyi bir şekilde koordine olmak şart. Gemideki sistemler, sonar kullanımı, nükleer reaktörler ve motorlar gibi unsurlar, iş birliğini gerektiriyor ve bu da oyun deneyimini daha da derinleştiriyor. Ayrıca, kendi denizaltını ve canavarını oluşturma imkanı sunması, yaratıcılığını konuşturmak isteyenler için harika bir detay.

Bir diğer ilginç nokta, gemideki karmaşık bağlantı düzeninin ustalaşmaya açık olması. Oyun sadece hayatta kalma üzerine kurulu değil; aynı zamanda keşif ve deney yapma şansı da sunuyor. Ancak unutma, su altında her an bir hain olabilir! Bazen dostlarının arasından birinin seni sabote etmesi, aniden her şeyi alt üst edebilir. Barotrauma, gerçek bir takım oyunu ve bu da onu daha da keyifli kılıyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.49 GB
  • Crack: v1.13.4.0
  • Tarih: 13 Mart 2023
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions) İşlemci: Dual Core 2.4 GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: 2 GB memory (dedicated VRAM or shared RAM), Shader Model 2.0+ DirectX: Sürüm 11 Depolama: 1 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: 64-bit operating system is required
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions) İşlemci: Quad Core 3.0 GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 950 or Radeon R9 370 or equivalent with at least 2 GB VRAM DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 1 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: 64-bit operating system is required

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
barotrauma-ss-0-fa87.jpg
barotrauma-ss-1-8aa3.jpg
barotrauma-ss-2-01a9.jpg
barotrauma-ss-3-449c.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,246
Kullanıcılar