- İlgi Alanı
- Diğer
Beneath, gerçekten de derinlere inen bir deneyim sunuyor. Oyunun atmosferi, Lovecraft vari korkular ve bilinmezliklerle dolu. Noah Quinn karakteriyle birlikte okyanusun derinliklerine dalarken, düşmanların acımasızlığı ve az bulunan cephane ile başa çıkmaya çalışmak, kalp atışlarını hızlandırıyor. Her köşede karanlık bir sürprizle karşılaşmak, beni sürekli tetikte tuttu. Bir şeylerin hep kaybolmuş olduğunun hissini yaşamak, bu oyunun en etkileyici yanlarından biri.
Oyunun hikâyesi de oldukça sürükleyici; Noah’ın kızı için verdiği mücadele, beni derinden etkiledi. Zamanla yarışırken, kadim bir kötülüğün ortaya çıkmasını engellemeye çalışmak, oyuncuya sürekli bir baskı hissi veriyor. Her ne kadar mücadele zor olsa da, ilerledikçe karakterin gelişimi ve hikâyenin derinliği, beni daha da içine çekti.
Oyun süresinin 10 saatten uzun olması ve sadece tek oyunculu bir modla sunulması, sabırlı ve detaylı bir deneyim arayanlar için harika bir tercih. Korku ve nişancı unsurlarının mükemmel bir birleşimiyle, hayatta kalma duygusu sürekli olarak ön planda. Eğer derin denizlerde kaybolmuş bir hikâye ve gerilim dolu anlar arıyorsanız, Beneath tam size göre! Bu oyunu oynarken kendinizi sürekli bir keşif peşindeymiş gibi hissedeceksiniz.
Oyunun hikâyesi de oldukça sürükleyici; Noah’ın kızı için verdiği mücadele, beni derinden etkiledi. Zamanla yarışırken, kadim bir kötülüğün ortaya çıkmasını engellemeye çalışmak, oyuncuya sürekli bir baskı hissi veriyor. Her ne kadar mücadele zor olsa da, ilerledikçe karakterin gelişimi ve hikâyenin derinliği, beni daha da içine çekti.
Oyun süresinin 10 saatten uzun olması ve sadece tek oyunculu bir modla sunulması, sabırlı ve detaylı bir deneyim arayanlar için harika bir tercih. Korku ve nişancı unsurlarının mükemmel bir birleşimiyle, hayatta kalma duygusu sürekli olarak ön planda. Eğer derin denizlerde kaybolmuş bir hikâye ve gerilim dolu anlar arıyorsanız, Beneath tam size göre! Bu oyunu oynarken kendinizi sürekli bir keşif peşindeymiş gibi hissedeceksiniz.
- Tür: Oyun, Aksiyon, FPS, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 23.46 GB
- Crack: v1.04f
- Tarih: 27 Ekim 2025
- Dil: Türkçe
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel i5-8500 or AMD Ryzen 5 3600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1050, AMD R9 270X, Intel Arc A380 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: 1080p, 30 FPS, Medium, SSD Highly Recommended
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 11 İşlemci: Intel i7-13700 or AMD Ryzen 9 7900X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 4070, AMD 7800-XT DirectX: Sürüm 11 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: 4k, 60 FPS, High, SSD Highly Recommended
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.