- İlgi Alanı
- Diğer
Birdwatching Notebook, gerçekten rahatlamak için harika bir seçenek. Eğer kuş gözlemine meraklıysan, bu oyunda kendini hemen evinde hissedeceksin. Oyunun sunduğu serbest düzenleme imkanı, kendi gözlem noktanı dilediğin gibi dekore etmeni sağlıyor. İster rıhtım, ister plaj, ister çöl ya da yağmur ormanı – her yerin kendine has atmosferi ve gözlemlenecek kuş türleri var. Gözlem alanını istediğin gibi yakınlaştırıp taşıyarak, kuşların sana eşlik etmesini sağlamak, bence bu oyunun en keyifli yanlarından biri.
Zamanla yeni kuş türlerini keşfettikçe, onların davranışlarını kayıt altına almak, hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunuyor. O anı yakalamak için kameranla çekim yapmak, sana sadece anı değil, aynı zamanda yeni heykeller kazandırıyor! Her farklı kuşun kendine has zaman aralığında gelmesi, heyecan verici bir bekleyiş yaratıyor. İnan bana, onların o anı kaçırmamak için nasıl sabırsızlandığını göreceksin!
Bir de plan sistemi var ki, bu da süper kullanışlı. Kendi tasarımlarını kaydedip, kolayca geçiş yapabilmek, keşfetmek için yeni fırsatlar sunuyor. Hava durumunu ve günün saatini değiştirebilmek, her seferinde farklı bir deneyim yaşamanı sağlıyor. Kuş gözlemine meraklıysanız ya da sadece huzur dolu bir oyun arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.
Zamanla yeni kuş türlerini keşfettikçe, onların davranışlarını kayıt altına almak, hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunuyor. O anı yakalamak için kameranla çekim yapmak, sana sadece anı değil, aynı zamanda yeni heykeller kazandırıyor! Her farklı kuşun kendine has zaman aralığında gelmesi, heyecan verici bir bekleyiş yaratıyor. İnan bana, onların o anı kaçırmamak için nasıl sabırsızlandığını göreceksin!
Bir de plan sistemi var ki, bu da süper kullanışlı. Kendi tasarımlarını kaydedip, kolayca geçiş yapabilmek, keşfetmek için yeni fırsatlar sunuyor. Hava durumunu ve günün saatini değiştirebilmek, her seferinde farklı bir deneyim yaşamanı sağlıyor. Kuş gözlemine meraklıysanız ya da sadece huzur dolu bir oyun arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 283.91 MB
- Crack: GOLDBERG
- Tarih: 26 Mayıs 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel i3 Çift Çekirdekli
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: Intel HD 3000
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.