- İlgi Alanı
- Diğer
Blacksmith Master ile tanıştığımda, kendimi bir ortaçağ kasabasının kalbinde buldum. Burada, demirci dükkanımın küçük ama potansiyel dolu alanında, tüm üretim sürecini kontrol etmek bana harika bir tatmin sağladı. İşe başlamadan önce doğru personeli bulmak ve onları en iyi şekilde donatmak, oyunun derinliğini hissettiriyor. Her bir çalışanımın yeteneklerini geliştirmek için onlara araçlar sağlamak, gerçekten zanaatın inceliklerini öğrenmeme yardımcı oldu. Siparişleri yerine getirirken, yeni ürünlerin kilidini açmak ve farklı tasarımlar yaratmak için atölyemi optimize etme süreci bana stratejik bir düşünme becerisi kazandırdı.
Atölyemi tasarlarken, alanı en iyi şekilde kullanmak için düşünmek zorundaydım. Ürünlerin üretimi ve satışı için yeterli alan sağlamak, kasvetli görünümdeki dükkanımı kişisel dokunuşlarla canlandırmak oldukça keyifliydi. İtibarım arttıkça, daha fazla sipariş almak ve operasyonlarımı genişletmek adeta bir döngüye dönüştü. Her yeni siparişle birlikte, zanaatımın ustası olma yolunda bir adım daha atıyordum. Oyun, sadece bir simülasyon değil, aynı zamanda yaratıcılığımı ve stratejik düşünme becerilerimi geliştiren bir deneyim sunuyor.
Blacksmith Master’ın atmosferi de ayrı bir güzel. Ortaçağ temalı müzikler ve detaylı grafiklerle çevrili bir ortamda çalışmak, kendimi o dünyaya ait hissettiriyor. Siparişlerimi yerine getirirken gelen müşterilerin heyecanı, bazen gülümsememe neden oluyor. Hatta bazı ürünleri tasarlarken, kendim de zaman zaman ‘acaba bu kılıcı kim kullanacak?’ diye düşünmeden edemiyorum. Eğer simülasyon oyunlarını seviyorsanız, bu oyunun sizi içine çekeceğinden eminim. Küçük bir demirci dükkanından, büyük bir zanaatkar olma yolculuğuna çıkmak için Blacksmith Master sizin için harika bir seçim!
Atölyemi tasarlarken, alanı en iyi şekilde kullanmak için düşünmek zorundaydım. Ürünlerin üretimi ve satışı için yeterli alan sağlamak, kasvetli görünümdeki dükkanımı kişisel dokunuşlarla canlandırmak oldukça keyifliydi. İtibarım arttıkça, daha fazla sipariş almak ve operasyonlarımı genişletmek adeta bir döngüye dönüştü. Her yeni siparişle birlikte, zanaatımın ustası olma yolunda bir adım daha atıyordum. Oyun, sadece bir simülasyon değil, aynı zamanda yaratıcılığımı ve stratejik düşünme becerilerimi geliştiren bir deneyim sunuyor.
Blacksmith Master’ın atmosferi de ayrı bir güzel. Ortaçağ temalı müzikler ve detaylı grafiklerle çevrili bir ortamda çalışmak, kendimi o dünyaya ait hissettiriyor. Siparişlerimi yerine getirirken gelen müşterilerin heyecanı, bazen gülümsememe neden oluyor. Hatta bazı ürünleri tasarlarken, kendim de zaman zaman ‘acaba bu kılıcı kim kullanacak?’ diye düşünmeden edemiyorum. Eğer simülasyon oyunlarını seviyorsanız, bu oyunun sizi içine çekeceğinden eminim. Küçük bir demirci dükkanından, büyük bir zanaatkar olma yolculuğuna çıkmak için Blacksmith Master sizin için harika bir seçim!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 867.76 MB
- Crack: EARLY ACCESS
- Tarih: 15 Mayıs 2025
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel® Pentium® G3250 (çift çekirdekli) / AMD® FX-Series™ FX-8350 (dört çekirdekli)
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 650 (1 GB) / AMD® Radeon™ HD 7770 (1 GB)
- DirectX: Sürüm 9.0
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel® Core™ i7-6700 (dört çekirdekli) / AMD® Ryzen™ 5 3400G (dört çekirdekli)
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 760 (2 GB) / AMD® Radeon™ RX 550 (4 GB)
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.