Blind Box Shop Simulator

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
blind-box-shop-simulator-fed0.jpg

Blind Box Shop Simulator, beni resmen içine çekti! Oynamaya başladığımda, sanki kendi küçük dünyamı inşa ediyormuşum gibi hissettim. Mağazanızı inşa etme süreci gerçekten eğlenceli. Nadir eşyaları toplamak için sabırsızlanırken, kutuları açmanın o heyecanını yaşamak gerçekten harika. Kutuyu açmak için yaptığınız her şey - sallamak, ambalajı yırtmak - oyun içindeki o tatlı gerilimi artırıyor. İlk açılışta karakterin tepkilerini görmek paha biçilemez!

Daha sonra, bu koleksiyonları sergilemek için temalı sergi alanları tasarlamak da cabası. Müşterilerin ilgisini çekecek dekorasyonları seçerek, mağazanızı daha çekici hale getirmek için ne kadar çabaladığınızı görebiliyorsunuz. Holografik sergileme dolapları ile koleksiyonlarınıza hayat vermek ise bambaşka bir deneyim sunuyor. Özellikle popüler yayıncıları işe alarak mağazanızın görünürlüğünü artırmak ve daha fazla müşteri çekmek için stratejiler geliştirmek, işin içine biraz da rekabet katıyor.

NPC'lerle etkileşim kurarak takas yapma kısmı beni oldukça sardı. Her bir takasta yeni sürprizler ve nadir ürünler elde etmek, bu oyunun toplayıcı ruhunu besliyor. Ve tabii ki, kar elde edip mağazanızı yeniden yatırmak, iş yönetimi kısmını da oldukça eğlenceli kılıyor. Oyunun genel atmosferi ve grafikleri de oldukça tatmin edici; renkli ve canlı dünyası, mağazanızın gelişimini keyifle takip etmenizi sağlıyor.

Eğer koleksiyon yapma tutkusu olan biriyseniz, Blind Box Shop Simulator'ı denemek için sabırsızlanacaksınız! Oyun, hem strateji hem de eğlence sunuyor, dolayısıyla zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Kendi mağazanızı kurup, o heyecanı yaşamak için hemen başlayın derim!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.31 GB
  • Crack: GOLDBERG
  • Tarih: 22 Mayıs 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya Üzeri
  • İşlemci: Intel Core i5-4670 / AMD Ryzen3 1300X