- İlgi Alanı
- Diğer
Bookshop Simulator, benim için tam anlamıyla bir kaçış noktası oldu! Küçük bir butik kitapçıdan başlayıp, zamanla dev bir perakende imparatorluğuna dönüşmek gerçekten eğlenceli. Mağazanı açtıktan sonra kitap raflarını yerleştirmek, yeni kitaplar ve çizgi romanlarla doldurmak, o nostaljik hissi yaşatıyor. Hem oyun mekaniği hem de görselleriyle kitap tutkunlarını fazlasıyla tatmin edecektir.
Mağazanı genişletmek için bir yazar kasayı çalıştırmak, işin o ticari tarafını da eğlenceli bir hale getiriyor. Gelir elde ettikçe yeni çalışanlar almak ve mağazalarını yönetmek, bir yandan stratejik düşünmeyi gerektiriyor. Özellikle, farklı lokasyonlarda yeni mağazalar açarken dikkatli olmalısın; her yerin kendi dinamikleri var ve bu, sana harika bir genişleme hissi katıyor.
Ama yeri gelmişken kediyi de unutmamak lazım! O minik dostunu mutlu tutmak için yiyecek ve eşyalar almak, hem seni hem de müşterileri neşelendiriyor. Bu, mağaza atmosferine farklı bir tat katıyor; kendimi biraz da bir hayvan koruma gönüllüsü gibi hissetmeme sebep oldu!
Sonuçta, Bookshop Simulator, hem keyifli hem de bağımlılık yapan bir deneyim sunuyor. Kitap severler ve simülasyon oyunları sevenler için mükemmel bir seçim. Oyun dünyasında kaybolmak, kitaplarla dolu köşelerde vakit geçirmek ve en sevdiklerinle bu dünyayı inşa etmek için bence kesinlikle denemelisin!
Mağazanı genişletmek için bir yazar kasayı çalıştırmak, işin o ticari tarafını da eğlenceli bir hale getiriyor. Gelir elde ettikçe yeni çalışanlar almak ve mağazalarını yönetmek, bir yandan stratejik düşünmeyi gerektiriyor. Özellikle, farklı lokasyonlarda yeni mağazalar açarken dikkatli olmalısın; her yerin kendi dinamikleri var ve bu, sana harika bir genişleme hissi katıyor.
Ama yeri gelmişken kediyi de unutmamak lazım! O minik dostunu mutlu tutmak için yiyecek ve eşyalar almak, hem seni hem de müşterileri neşelendiriyor. Bu, mağaza atmosferine farklı bir tat katıyor; kendimi biraz da bir hayvan koruma gönüllüsü gibi hissetmeme sebep oldu!
Sonuçta, Bookshop Simulator, hem keyifli hem de bağımlılık yapan bir deneyim sunuyor. Kitap severler ve simülasyon oyunları sevenler için mükemmel bir seçim. Oyun dünyasında kaybolmak, kitaplarla dolu köşelerde vakit geçirmek ve en sevdiklerinle bu dünyayı inşa etmek için bence kesinlikle denemelisin!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Basit Eğlence, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Spor
- Platform: PC
- Boyut: 2.41 GB
- Crack: TENOKE
- Tarih: 20 Temmuz 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel i5 3550 / AMD Ryzen 5 2600
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GTX 1060 / RX 580
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel i7 9700 / AMD Ryzen 7 3700X
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GTX 1070 / Vega 56
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.