Bowling Alley Simulator

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
bowling-alley-simulator-8494.jpg

Bowling Alley Simulator beni ilk başta biraz şaşırttı. Düşündüğümden çok daha fazlasını sunuyor. İlk başta sadece birkaç şerit ve hamburger pişirme ile başladım ama zamanla işimin nasıl büyüdüğünü görmek gerçekten keyifliydi. Oyun, her şeyin kontrolünü elinize almanızı sağlıyor. Müşteri memnuniyeti ile kârlılığı dengelemek, gün içinde gelen yoğunlukla başa çıkmak için sürekli karar vermeniz gerekiyor. Bu da oyuna bir strateji unsuru katıyor ki, bence bu tür simülasyon oyunlarının en eğlenceli kısmı bu!

Ve atıştırmalıklar! Bowling oynarken bir şeyler yemek, içmek zaten klasik bir durum. Oyun, yiyecek ve içecek menüsü oluşturma kısmında da oldukça eğlenceli. Hamburgerlerinizi hızlıca hazırlayıp, siparişleri zamanında yetiştirmeye çalışmak tam bir meydan okuma. Her seferinde yeni menüler açarak midenizi mutlu eden şeyler sunmak, oyuncuların keyfini kat kat artırıyor.

Personel yönetimi de işin içine girince işler iyice sarpa sarıyor. Şeritleri yönetmek, mutfakta çalışanları koordine etmek ve sokağı temiz tutmak derken, bir anda büyük bir eğlence merkezine dönüşüyorsunuz. Ekibinizi iyi seçmek ve rollerini doğru dağıtmak, işlerin sorunsuz ilerlemesi açısından çok önemli. Gelişen işletmenizi büyütmek için daha fazla kulvar eklemek ve tesisleri yükseltmek de cabası.

Bu oyun, hem eğlenceli hem de düşündürücü bir deneyim sunuyor. Eğer simülasyon oyunlarını seviyorsanız ve biraz da yönetim becerilerinizi test etmek istiyorsanız, kesinlikle denemelisiniz. Bowling salonuna dönüşen sokağınızı inşa etmek için sabırsızlanacaksınız!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Basit Eğlence, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 810.01 MB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 14 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit / Windows 11 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5 3470 / AMD FX-6300
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon RX 560 / Intel Arc A310
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit / Windows 11 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5 3470 / AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 570 / Intel Arc A380
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
bowling-alley-simulator-ss-0-ee34.jpg
bowling-alley-simulator-ss-1-5c9f.jpg
bowling-alley-simulator-ss-2-ecc3.jpg
bowling-alley-simulator-ss-3-50ab.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,218