- İlgi Alanı
- Diğer
Bus Bound'a ilk başladığımda, kendimi otobüslerin direksiyonunda, canlı bir şehrin ortasında buldum. Şehir o kadar dinamik ki, her köşesinde yeni bir hikaye başlıyor. Gündüz ve gece döngüsü, hava koşulları derken, her seferinde farklı bir deneyim yaşamak gerçekten harika. Bu oyun, sadece otobüs sürmekten çok daha fazlasını vaat ediyor; şehrin yaşamını iyileştirmek, durakları yükseltmek ve yeni güzergahlar açmak gibi görevler var. Kendimi bir şehir mimarı gibi hissettim!
Gerçekçi otobüs modelleriyle, New Flyer Xcelsior 40ft CNG ve Blue Bird Sigma gibi araçları kullanmak oldukça tatmin edici. Oyun, daha fazla otobüs ve görsel stil açmak için koşu yapmayı teşvik ediyor, bu da beni oyunun içine daha da çekti. Hani bir yandan rahat bir sürüş deneyimi yaşarken, diğer yandan detaylarda ustalaşmaya çalışmak, gerçekten hoş bir denge kurmuş.
Arkadaşlarımla birlikte çok oyunculu oynadığımızda, iş birliği yapmak ve birbirimizin toplu taşıma ağını yükseltme hedeflerine katkıda bulunmak harikaydı. Arkadaşlarımla birlikte birden fazla güzergahı aşmak için plan yaparken, iletişim ve strateji kullanma zorunluluğu, oyunu daha da eğlenceli kılıyor. Her seferde farklı durakları keşfederken, şehrin nasıl daha yaya dostu bir hale geldiğini görmek gerçekten tatmin ediciydi.
Bus Bound, hem rahatlatıcı hem de stratejik bir deneyim arayan herkes için birebir. Eğer dinamik bir şehirde otobüs sürmek ve topluluğa katkı sağlamak ilginizi çekiyorsa, bu oyun tam size göre! Gözlerinizi dört açın, çünkü her durakta yeni bir macera sizi bekliyor.
Gerçekçi otobüs modelleriyle, New Flyer Xcelsior 40ft CNG ve Blue Bird Sigma gibi araçları kullanmak oldukça tatmin edici. Oyun, daha fazla otobüs ve görsel stil açmak için koşu yapmayı teşvik ediyor, bu da beni oyunun içine daha da çekti. Hani bir yandan rahat bir sürüş deneyimi yaşarken, diğer yandan detaylarda ustalaşmaya çalışmak, gerçekten hoş bir denge kurmuş.
Arkadaşlarımla birlikte çok oyunculu oynadığımızda, iş birliği yapmak ve birbirimizin toplu taşıma ağını yükseltme hedeflerine katkıda bulunmak harikaydı. Arkadaşlarımla birlikte birden fazla güzergahı aşmak için plan yaparken, iletişim ve strateji kullanma zorunluluğu, oyunu daha da eğlenceli kılıyor. Her seferde farklı durakları keşfederken, şehrin nasıl daha yaya dostu bir hale geldiğini görmek gerçekten tatmin ediciydi.
Bus Bound, hem rahatlatıcı hem de stratejik bir deneyim arayan herkes için birebir. Eğer dinamik bir şehirde otobüs sürmek ve topluluğa katkı sağlamak ilginizi çekiyorsa, bu oyun tam size göre! Gözlerinizi dört açın, çünkü her durakta yeni bir macera sizi bekliyor.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Oyun, Simulasyon, Spor, Türkçe Oyunlar, Yarış
- Platform: PC
- Boyut: 45.6 GB
- Crack: RUNE
- Tarih: 30 Nisan 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64 bit)
- İşlemci: i5-10600k / Ryzen 5 3600x
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: GTX 1070 8gb VRAM / AMD Radeon RX Vega 64 8gb VRAM
- Depolama: 46 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD gereklidir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64 bit)
- İşlemci: i5-12400F / Ryzen 5600X
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia RTX 2070 8Gb / Radeon 5700 XT 8Gb
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 46 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD gereklidir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.