Call of Duty Black Ops Cold War

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
call-of-duty-black-ops-cold-war-7af7.jpg

Call of Duty: Black Ops Cold War, 80'lerin Soğuk Savaş dönemine dalış yaparken hem aksiyon hem de derin bir hikaye sunuyor. Tek oyunculu senaryoda, Doğu Berlin'den Vietnam'a kadar uzanan ikonik yerlerde savaşmak, tarihsel figürlerle yüzleşmek harika bir deneyim. Her görevde, olayların hiç de göründüğü gibi olmadığını keşfediyorsun. Özellikle Kaptan Price'ın geri dönüşü, nostaljiyi doruklarda yaşatıyor ve onunla birlikte savaşmanın tadı bir başka.

Grafikler ve atmosfer muazzam. Savaş alanındaki detaylar, ses efektleri ve müzik, seni o döneme tamamen hapsediyor. Bazen bir savaşçının ruhunu hissettiğin anlar oluyor. Zombilerle dolu modlar veya çok oyunculu savaşlar da cabası; bu oyunun sunduğu çeşitlilik, farklı oyun tarzlarına hitap ediyor.

Eğer FPS oyunlarına meraklıysan, bu oyun gerçekten kaçırılmaması gereken bir deneyim. Hem rekabetçi hem de hikaye odaklı içerik arıyorsan, Black Ops Cold War tam sana göre. Silahların çeşitliliği ve özelleştirme seçenekleriyle, savaş stilini tam anlamıyla kişiselleştirebiliyorsun. Arkadaşlarınla çevrimiçi oynarken yaşadığın anlar, dostluğunuzu daha da pekiştiriyor.

Sonuç olarak, Call of Duty: Black Ops Cold War, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarıyla oldukça tatmin edici bir oyun. Eğer aksiyon dolu bir macera arıyorsan, hemen oyna ve bu Soğuk Savaş atmosferine dal. Her köşesinde farklı sürprizler seni bekliyor!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, FPS, Macera, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 119.18 GB
  • Crack: REPACK
  • Tarih: 8 Mart 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 10 64-bit (v.1803 veya üzeri)
  • İşlemci: Intel® Core™ i3-4340 veya AMD FX-6300*
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 670 / NVIDIA® GeForce® GTX 1650 veya AMD Radeon™ HD 7950
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 175 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 10 64-bit (en son güncelleme)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-2500K veya AMD Ryzen™ R5 1600X İşlemci
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 970 / NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Super veya AMD Radeon™ R9 390 / AMD Radeon™ RX 580
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 175 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
call-of-duty-black-ops-cold-war-ss-0-460e.jpg
call-of-duty-black-ops-cold-war-ss-1-4640.jpg
call-of-duty-black-ops-cold-war-ss-2-f044.jpg
call-of-duty-black-ops-cold-war-ss-3-b493.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.