- İlgi Alanı
- Diğer
Call of Duty: WWII, beni hemen içine çeken bir atmosfer sunuyor. Normandiya'nın sahilinden başlayarak, savaşın en çetin anlarına tanıklık ediyoruz. O anları yaşarken, sadece bir oyuncu değil, o dönemin bir parçası gibi hissediyorsun. Grafikleri gerçekten etkileyici, her detay sanki o anı yaşatmak için özel olarak tasarlanmış gibi. Savaşın gürültüsü, patırtısı ve o gerilim dolu sessizlik anlarıyla birleşince, kendini sanki gerçekten oradaymışsın gibi hissediyorsun.
Senaryo modunda, karakterler arası bağlar çok iyi işlenmiş. Arkadaşlık, kayıplar ve savaşın insana neler yaptığını hissettiriyor. Olayların akışı, hem sürükleyici hem de duygusal olarak etkileyici. Her bir bölümde takılmadan geçemeyeceğin anlar var. Çok oyunculu modda ise klasik Call of Duty tadını alıyorsun. Otantik silahlarla, haritalar arasında koşup, düşmanları alt etmek için stratejiler geliştiriyorsun. Hızlı tempolu aksiyon, beni ekrana kilitledi.
İşbirlikçi mod ise tam bir adrenalin patlaması! Arkadaşlarınla birlikte savaşıp, beklenmedik durumlarla karşılaşmak gerçekten keyifli. Bu modda kendi hikayenizi yaratıyorsunuz, bu da oyuna ekstra bir derinlik katıyor. Üç modun da sunduğu deneyim, bence Call of Duty: WWII'yi sadece bir FPS oyunu olmaktan çıkarıp, tarihsel bir yolculuğa dönüştürüyor. Eğer aksiyon ve tarih meraklısıysan, bu oyunu kaçırma derim!
Senaryo modunda, karakterler arası bağlar çok iyi işlenmiş. Arkadaşlık, kayıplar ve savaşın insana neler yaptığını hissettiriyor. Olayların akışı, hem sürükleyici hem de duygusal olarak etkileyici. Her bir bölümde takılmadan geçemeyeceğin anlar var. Çok oyunculu modda ise klasik Call of Duty tadını alıyorsun. Otantik silahlarla, haritalar arasında koşup, düşmanları alt etmek için stratejiler geliştiriyorsun. Hızlı tempolu aksiyon, beni ekrana kilitledi.
İşbirlikçi mod ise tam bir adrenalin patlaması! Arkadaşlarınla birlikte savaşıp, beklenmedik durumlarla karşılaşmak gerçekten keyifli. Bu modda kendi hikayenizi yaratıyorsunuz, bu da oyuna ekstra bir derinlik katıyor. Üç modun da sunduğu deneyim, bence Call of Duty: WWII'yi sadece bir FPS oyunu olmaktan çıkarıp, tarihsel bir yolculuğa dönüştürüyor. Eğer aksiyon ve tarih meraklısıysan, bu oyunu kaçırma derim!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, FPS, Korku, Macera, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 46.0 GB
- Crack: REPACK
- Tarih: 2 Kasım 2017
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi *: Windows 7 64-Bit veya üzeri
- İşlemci:
- CPU: Intel® Core™ i3 3225 3,3 GHz veya AMD Ryzen™ 5 1400
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 660 @ 2 GB / GTX 1050 veya ATI® Radeon™ HD 7850 @ 2 GB / AMD RX 550
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 90 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX Uyumlu
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.