Captain of Industry İndir – Full PC + Türkçe

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
captain-of-industry-indir-full-pc-turkce-galeri-0-e615.jpg

Captain of Industry ile endüstriyel bir imparatorluk inşa etme yolculuğuna hazır mısınız? Keşfedilmemiş bir sömürge yerleşkesinde başlayarak, kaynak toplamanız, fabrikalar kurmanız ve yeni üretim ürünlerini keşfetmeniz gereken bir dünyaya adım atıyorsunuz. Göz alıcı grafikler ve akıcı oynanış ile gelen bu oyun, hem strateji hem de simülasyon unsurlarını harmanlayarak sizi derin bir deneyime davet ediyor. Her şeyin başı olan kaynak yönetimi, dikkatlice plan yapmayı gerektiriyor. Çiftçilikten fabrikalara geçiş yaparken, her adımda stratejik kararlar almak zorundasınız. İster okyanus savaşlarına katılın, ister uzayda yeni dünyalar keşfedin, her seçim oyunun gidişatını doğrudan etkiliyor. Üretim hatlarını kurarken, dikkatli olmalısınız; zira her kaynağın bir maliyeti var!

Oynanışın derinliği ve çeşitliliği gerçekten etkileyici. Captain of Industry, sadece kaynak toplamakla kalmıyor, aynı zamanda yaşam alanları inşa etmenizi de gerektiriyor. Bu da demek oluyor ki, sadece sanayi değil, aynı zamanda sosyal yapıyı da düşünmek zorundasınız. Oyun, çift veya dört çekirdekli bir işlemciye ihtiyaç duyuyor, bu da performans açısından büyük bir artı. GTX 770 ya da GTX 1660 gibi ekran kartlarıyla oynamak, deneyiminizi daha da keyifli hale getiriyor. Eğer strateji ve simülasyon oyunlarına meraklıysanız, Captain of Industry tam size göre. Oynamaya başladığınızda, keşfetmeye doyamayacaksınız![/I]​

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
  • Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 + vb x64 Bit
  • GTX 770 veya GTX 1660 özelliklere sahip + Ekran Kartı
  • Bellek vb 4 GB +RAM
  • DX 11++

🖼️ OYUN/PROGRAM GÖRSELLERİ
captain-of-industry-indir-full-pc-turkce-galeri-1-5e7c.jpg
captain-of-industry-indir-full-pc-turkce-galeri-2-e1d9.jpg
captain-of-industry-indir-full-pc-turkce-galeri-3-5abd.jpg

🎬 FRAGMAN / VİDEO

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.