Captain of Industry İndir – Full PC – Türkçe

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
captain-of-industry-indir-full-pc-turkce-galeri-0-9981.jpg

Captain of Industry, oyunculara fabrikaların yönetimi ve adada sürdürülebilir bir ekonomi kurma fırsatı sunan bir simülasyon oyunu. Oyun, terkedilmiş bir adada geçiyor ve burada kendi koloninizi kurarak, kaynakları en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. Ekip kurma ve fabrikalar inşa etme aşamaları oldukça dikkat çekici. Oyunun ana hedefi, kendinize yetecek kadar üretim yapabilmek ve bunu sürekli geliştirmek. Fabrikalarınızı büyütürken, farklı teknolojik ürünler üretmek için 150'den fazla teknolojiyi keşfetmek oldukça heyecan verici bir deneyim sunuyor.Oyun, 4 GB RAM ve GeForce GTX 770 gibi minimum sistem gereksinimleri ile oldukça erişilebilir bir yapıya sahip. Bu da daha geniş bir oyuncu kitlesine hitap ediyor.

Oyun dinamikleri ve üretim mekanizması oldukça derinlemesine düşünülmüş. Adanın kaynaklarını yönetmek, stratejik kararlar alarak büyümek ve aynı zamanda diğer oyuncularla ticaret yapmak, deneyimi daha da zenginleştiriyor. Captain of Industry, simülasyon türündeki oyun severler için hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunuyor. Eğer strateji ve yönetim oyunlarını seviyorsanız, bu oyun kesinlikle göz atmaya değer!​

🖼️ OYUN/PROGRAM GÖRSELLERİ
captain-of-industry-indir-full-pc-turkce-galeri-1-0c22.jpg
captain-of-industry-indir-full-pc-turkce-galeri-2-8973.jpg

🎬 FRAGMAN / VİDEO

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486
Kullanıcılar
7,549
Son üye