- İlgi Alanı
- Diğer
Cheap Car Repair, kesinlikle eğlenceli bir deneyim sunuyor. Düşünün, yağla kaplanmış, parçaları eksik bir arabanız var ve onu onararak para kazanmanız gerekiyor. Ancak bu sadece bir onarım işi değil, aynı zamanda yaratıcılığınızı kullanmanız gereken bir savaş alanı. Her şey o kadar absürt bir şekilde tasarlanmış ki, çamurlukta göçük var diye dolgu maddesi sürmek, bu oyunun ruhunu tam olarak yansıtıyor. Size sunulan sıradan araç parçaları yerine, külotlu çorapları vantilatör kayışı olarak kullanmak, gerçekten de yaratıcı bir çözüm! Burası, hayal gücünüzün sınırlarını zorlamanız gereken bir yer.
Bumfuck Nowhere’in açık dünyasında dolaşırken, yerel aktiviteleri keşfetmek, gizli sırları açığa çıkarmak ve yan görevlerle uğraşmak oldukça keyifli. Ama dikkat et, işlerin yolunda gitmediğinde öfkeli müşteriler kapını çalabilir! O yüzden, her zaman bir adım önde olmalısın. İşlerin düzgün gitmediği durumlarda, pasın üzerini boyayıp parayı cebine atmak da bir strateji. Kimse orijinal parçalar istemiyor ki, değil mi?"
Atmosfer o kadar eğlenceli ki, sanki bir komedi filminin içindeymiş gibi hissediyorsun. Oyun tam anlamıyla bir simülasyon değil, çünkü senin iraden ve yaratıcılığın her şeyden daha önemli. İşini nasıl yapacağın tamamen sana kalmış. Bu yüzden Cheap Car Repair, sadece bir onarım oyunu değil; aynı zamanda yaratıcılığını test eden ve absürtlüğün tadını çıkarman için birebir bir deneyim sunuyor.
Bumfuck Nowhere’in açık dünyasında dolaşırken, yerel aktiviteleri keşfetmek, gizli sırları açığa çıkarmak ve yan görevlerle uğraşmak oldukça keyifli. Ama dikkat et, işlerin yolunda gitmediğinde öfkeli müşteriler kapını çalabilir! O yüzden, her zaman bir adım önde olmalısın. İşlerin düzgün gitmediği durumlarda, pasın üzerini boyayıp parayı cebine atmak da bir strateji. Kimse orijinal parçalar istemiyor ki, değil mi?"
Atmosfer o kadar eğlenceli ki, sanki bir komedi filminin içindeymiş gibi hissediyorsun. Oyun tam anlamıyla bir simülasyon değil, çünkü senin iraden ve yaratıcılığın her şeyden daha önemli. İşini nasıl yapacağın tamamen sana kalmış. Bu yüzden Cheap Car Repair, sadece bir onarım oyunu değil; aynı zamanda yaratıcılığını test eden ve absürtlüğün tadını çıkarman için birebir bir deneyim sunuyor.
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Türkçe Oyunlar, Yarış
- Platform: PC
- Boyut: 3.00 GB
- Crack: TENOKE
- Tarih: 28 Mayıs 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
- İşlemci: AMD Ryzen 5 1. nesil / Intel Core i5 7. nesil
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 4GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
- İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
- İşlemci: AMD Ryzen 5 3. nesil / Intel Core i5 10. nesil
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700XT 8GB / NVIDIA RTX 2070 8GB
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.