Cities Skylines II

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
cities-skylines-ii-535a.jpg

Cities: Skylines II, şehir kurma simülasyonu denince akla gelen en güçlü isimlerden biri olmaya devam ediyor. Şehirleri sıfırdan inşa etmek, kendi hayal gücünü yansıtmak ve gerçekçi bir ekonomi yaratmak harika bir deneyim. İlk başta yolları, binaları ve altyapıyı tasarlarken, her kararın şehrin geleceğini nasıl etkileyeceğini anlamak gerek. Ekonomiyi dengede tutmak ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek, bu oyunun bel kemiğini oluşturuyor. Gerçekten de, şehirlerin asla uyumadığını ve her an değişebileceğini hissetmek çok tatmin edici.

Grafikler konusuna gelince, oyunun yüksek çözünürlüklü detayları göz alıcı. Şehrinin her köşesini inşa ederken, o anki atmosferin seni içine çekmesi için tasarlandığını hissediyorsun. Mevsimlerin ve günlerin geçişi, zamanla şehirdeki hayatın nasıl evrildiğini görmek için harika bir zemin sunuyor. Ayrıca mod topluluğu sayesinde, oyunun sunduğu olanaklar neredeyse sonsuz. Yaratıcılığını sınırsız bir şekilde ifade edebilmek için her zaman yeni modlar keşfetmek mümkün.

Derin simülasyon ve karmaşık yapay zeka, kararlarının sonuçlarının her zaman beklenen gibi olmayabileceğini hatırlatıyor. Bazen beklenmedik durumlarla karşılaşmak, şehirdeki dengeleri yeniden düşünmek zorunda kalmana neden oluyor. Bu da oyunun gerçekçiliğine bir katman daha ekliyor. Şehirini inşa ederken, sadece görünüşü değil, işlevselliği de düşünmek zorundasın. Her şey senin hayal gücüne ve stratejik düşünmene kalmış.

Özetle, Cities: Skylines II ile şehir kurma simülasyonları arasında gerçekten efsanevi bir deneyim sunulmuş. Her detayın titizlikle düşünüldüğü bu oyun, hem yeni başlayanlar hem de veteran oyuncular için sınırsız keşif ve yaratıcılık fırsatları sunuyor. Kısa sürede büyük bir metropol inşa etmenin getirdiği tatmin duygusu bir başka, bu yüzden hayallerindeki şehri inşa etmeye hemen başla!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Basit Eğlence, Oyun, Simulasyon, Strateji, Yıldız Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 91.51 GB
  • Crack: v1.6.0f
  • Tarih: 24 Ekim 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 10 Home 64 Bit İşlemci: Intel® Core™ i7-6700K | AMD® Ryzen™ 5 2600X Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia® GeForce™ GTX 970 (4 GB) | AMD® Radeon™ RX 480 (8 GB) Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 10 Home 64 Bit | Windows® 11 İşlemci: Intel® Core™ i5-12600K | AMD® Ryzen™ 7 5800X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia® GeForce™ RTX 3080 (10 GB) | AMD® Radeon™ RX 6800 XT (16 GB) Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
cities-skylines-ii-ss-0-01cc.jpg
cities-skylines-ii-ss-1-8633.jpg
cities-skylines-ii-ss-2-d72f.jpg
cities-skylines-ii-ss-3-3c09.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,012
Kullanıcılar