City Bus Simulator 2026

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
city-bus-simulator-2026-e120.jpg

City Bus Simulator 2026, otobüs simülasyonu sevenler için gerçekten kaçırılmayacak bir deneyim sunuyor. Hani bazen bir oyunun içine girdiğinizde sadece o anı yaşamak istersiniz ya, işte bu oyun tam olarak onu sağlıyor. Şehirde sürücü koltuğuna geçip, direksiyona geçtiğinizde kendinizi gerçek bir otobüs şoförü gibi hissediyorsunuz. Gerçekçi sürüş mekanikleriyle, frenleme ve dönüş sinyallerini kullanmak birer detay değil, gerçekten de dikkat etmeniz gereken unsurlar. Bu yüzden, otobüs kullanmayı ciddiye almanız gerektiğini söyleyebilirim.

Farklı otobüs modellerinin her biri, sürüş deneyiminizi yeniden şekillendiriyor. Hangi otobüsü seçeceğiniz tamamen sizin tarzınıza bağlı. Bazen kalabalık şehir merkezlerinde, bazen de sakin banliyölerde yol alırken, yolcuların davranışlarıyla etkileşimde bulunmak da oldukça keyifli. Her bir yolcunun ihtiyaçları var ve bunları karşılamak, sizi daha dikkatli olmaya yönlendiriyor. Vaktinde varış noktalarına ulaşmak için gösterdiğiniz çaba, oyunun içindeki tatmin duygusunu artırıyor.

Eğer zorlu görevler ve dinamik hava koşullarında sürüş yapmayı seviyorsanız, bu oyun tam size göre. Gündüz-gece döngüsü, hava durumu değişiklikleri gibi unsurlar, sürüş deneyiminize derinlik katıyor. İlk başta basit gibi görünen görevler, zamanla karmaşıklaşıyor ve sizi sürekli olarak geliştirmeye zorluyor. Şehir bilginizi artırmak ve yeni otobüslerin kilidini açmak için her seferinde daha fazla çaba harcıyorsunuz.

Sonuç olarak, City Bus Simulator 2026, gerçekçilik arayan simülasyon tutkunları için harika bir seçenek. Grafikler oldukça etkileyici, atmosferi ise tam anlamıyla sizi içine çekiyor. Eğer otobüs sürmeyi seviyorsanız, bu oyuna bir şans vermek gerektiğini düşünüyorum. Hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunuyor ve otobüs şoförü olma hayalinizi gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Oyun, RPG, Simulasyon, Türkçe Oyunlar, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 11.39 GB
  • Crack: REPACK
  • Tarih: 13 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit) veya Asla (64 bit) Windows İşletim Sistemi
  • İşlemci: Intel Core i5-10400F / AMD Ryzen 5 3600
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 / AMD Radeon RX 6700 XT veya daha iyisi
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit) veya Asla (64 bit) Windows İşletim Sistemi
  • İşlemci: Intel Core i7-12700K / AMD Ryzen 7 7700X
  • Bellek: 32 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070 / AMD Radeon RX 7800 XT veya daha iyisi
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
city-bus-simulator-2026-ss-0-0d37.jpg
city-bus-simulator-2026-ss-1-bd6c.jpg
city-bus-simulator-2026-ss-2-b919.jpg
city-bus-simulator-2026-ss-3-139e.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular