Class of ’09 Puzzle Showdown

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
class-of-09-puzzle-showdown-4d4f.jpg

Class of ’09 Puzzle Showdown, nostaljik bir yolculuğa çıkmak isteyenler için harika bir fırsat sunuyor. 2000'li yılların ikonik kız karakterleri, bu defa bulmaca savaşlarıyla karşımıza çıkıyor. Oyun, sadece eğlenceli değil, aynı zamanda oldukça zeki bir tasarıma sahip. Blokları birleştirip, rakiplerinizi alt etmek için stratejik düşünmek zorundasınız. Bu, işin en eğlenceli kısmı çünkü her hamleyle birlikte kendi becerilerinizi geliştirdiğinizi hissediyorsunuz.

Kampanyalar, farklı karakterlerin bakış açılarıyla sunuluyor ve her biri, önceki oyunlarda gördüğümüz mizahı barındırıyor. Gerçekten de, Kelly'nin yan hikayesine odaklanan bu kampanya, eğlenceli ve sıradışı bir deneyim sunuyor. Her bölümde farklı bulmaca mekanikleriyle karşılaşmak, oyunun daha da ilgi çekici olmasını sağlıyor. Ayrıca, çok oyunculu mod ile arkadaşlarınızla rekabete girmek, bu oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor.

Seslendirme kadrosunun geri dönmesi, oyunun atmosferine güzel bir katkı sağlıyor. O kadar keyifli ki, bazen müziğe kendinizi kaptırıp bulmacalara odaklanmayı unutuyorsunuz! Orijinal müzikler, oyunun ruhunu tamamlıyor ve sizi hemen içine çekiyor. Eğer bulmaca oyunlarını seviyorsanız, Class of ’09 Puzzle Showdown kesinlikle göz atmaya değer bir yapım. Arkadaşlarınızla beraber oynayıp keyifli anlar biriktirebileceğiniz bir oyun arıyorsanız, bu tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Basit Eğlence, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 615.22 MB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 17 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Dört Çekirdekli 2,8 GHz