Clue/Cluedo

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
clue-cluedo-cc1b.jpg

Clue/Cluedo, dedektiflik meraklıları için mükemmel bir bulmaca deneyimi sunuyor. Tudor Malikanesi’nde geçen bu gizemli macera, hem arkadaşlarla hem de online olarak oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Bayan Scarlett'ten Albay Mustard'a kadar, her karakterin kendine özgü bir hikayesi ve motivasyonu var. Oyun başladığında, zar atıp tahtada ilerlerken, her odada şüphelileri sorgulamak ve delil toplamak için heyecan içinde bekliyorsunuz. Olayı çözmek için mantığınızı kullanmanız gerekecek, bu da oyunun en keyifli kısmı.

Klasik modda nostaljik anlar yaşamak harika, ama Clue Kartları moduyla hızlıca bir tur atmak da oldukça eğlenceli. Eğer daha zorlu bir deneyim arıyorsanız, Ultimate Detective modu tam size göre. Herkesin önerilerini gizlice yapması, oyunun gerilimini artırıyor ve stratejik düşünmeyi zorunlu hale getiriyor. Şüphelilerle yüzleşmek ve delilleri çürütmek için tüm becerilerinizi kullanmak zorundasınız.

Oyun, hem sosyal etkileşim hem de strateji unsurları barındırdığı için grup oyunları için oldukça uygun. Herkesin katılımıyla, masada geçen tartışmalar ve tahminler, gerçekten keyifli anlar yaratıyor. Sonuç olarak, dedektiflik dünyasına adım atmak isteyenler için Clue/Cluedo, takımla oynarken saatlerce eğlence vadediyor ve kesinlikle denemeye değer.

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Basit Eğlence, Korku, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 777.32 MB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 23 Ağustos 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya daha yeni
  • İşlemci: Çift Çekirdekli, 2 GHz tek çekirdekli işlemci
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafikler: DirectX 10 sınıfı GPU [1280 x 720]