- İlgi Alanı
- Diğer
Concubine, adeta bir hayal dünyasında kaybolmanızı sağlayacak bir oyun. Orta Çağ İstanbul'unda geçen bu macera, sadece bir karakter oluşturma deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda derin bir hikaye ve etkileyici savaş mekanikleriyle dolu. Özelleştirme seçenekleri öyle geniş ki, istediğiniz gibi bir cariye yaratmak için saatler harcayabilirsiniz. Boydan boya ayrıntılı ayarlar, sizi kendi hayal dünyanızın mimarı yapıyor. Hatta isterseniz, her bir cariyenizin görünümünü anında değiştirebilirsiniz, bu da her oyun seansında taze bir deneyim sunuyor.
Gündüzleri haremde geçirdiğiniz zaman, pek çok oyuncunun gözünde sıradan bir yaşam gibi görünebilir. Ancak işin içine gece avları girince her şey değişiyor. Bizans ve Osmanlı’nın kadim düşmanlarıyla savaşmak, sadece bir mücadele değil, aynı zamanda strateji gerektiren bir deneyim. Gizli tarikatların ordularıyla karşılaşmak, gerilim dolu anlar yaşatıyor. Ayrıca, savaş alanındaki görsellerin detayları o kadar etkileyici ki, İstanbul’un tarihi dokusu adeta oyun içinde hayat bulmuş gibi.
Harem odasının dekorasyon seçenekleri, oyunun samimi havasını daha da güçlendiriyor. Zindandan hamama kadar her yeri kendi zevkinize göre şekillendirmek, oyuna kişisel bir dokunuş katıyor. Kendi cariye grubunuzu bir araya getirip onları özelleştirerek, sadece savaşlarda değil, haremde de kendi dünyanızı yaratıyorsunuz. Bu açıdan bakıldığında, Concubine, hem bir aksiyon hem de bir simülasyon oyunu olarak oldukça tatmin edici. Eğer karakter gelişimi ve derin hikaye anlatımına meraklıysan, bu oyun tam sana göre!
Gündüzleri haremde geçirdiğiniz zaman, pek çok oyuncunun gözünde sıradan bir yaşam gibi görünebilir. Ancak işin içine gece avları girince her şey değişiyor. Bizans ve Osmanlı’nın kadim düşmanlarıyla savaşmak, sadece bir mücadele değil, aynı zamanda strateji gerektiren bir deneyim. Gizli tarikatların ordularıyla karşılaşmak, gerilim dolu anlar yaşatıyor. Ayrıca, savaş alanındaki görsellerin detayları o kadar etkileyici ki, İstanbul’un tarihi dokusu adeta oyun içinde hayat bulmuş gibi.
Harem odasının dekorasyon seçenekleri, oyunun samimi havasını daha da güçlendiriyor. Zindandan hamama kadar her yeri kendi zevkinize göre şekillendirmek, oyuna kişisel bir dokunuş katıyor. Kendi cariye grubunuzu bir araya getirip onları özelleştirerek, sadece savaşlarda değil, haremde de kendi dünyanızı yaratıyorsunuz. Bu açıdan bakıldığında, Concubine, hem bir aksiyon hem de bir simülasyon oyunu olarak oldukça tatmin edici. Eğer karakter gelişimi ve derin hikaye anlatımına meraklıysan, bu oyun tam sana göre!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, RPG, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 6 GB
- Crack: P2P
- Tarih: 13 Ekim 2025
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Ryzen 5 5500 / Intel i5 12500
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX1070Ti 8GB / Radeon RX6600 8GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11
- İşlemci: Ryzen 5 5500 / Intel i5 12500
- Bellek: 24 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia RTX 2080 8GB / Radeon RX7600 8GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.