- İlgi Alanı
- Diğer
Coolmuster Android Assistant, Android cihaz sahipleri için hayatı kolaylaştıran bir yazılım. Bu program, cihazınızdaki verileri yedeklemek ve PC'ye aktarmak için oldukça etkili bir çözüm sunuyor. Müzik, video, fotoğraf gibi içerikleri birkaç tıklama ile kolayca transfer edebilmek, kullanıcı deneyimini oldukça artırıyor. Özellikle sık sık veri transferi yapan biriyseniz, bu yazılım tam size göre.[BR]
Kullanımı oldukça basit olan Coolmuster Android Assistant, kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çekiyor. Programı ilk kez kullananlar bile karmaşık bir işlem ile karşılaşmadan, adım adım rehberlik sayesinde tüm verilerini yedekleyebiliyor. 23 MB boyutundaki bu yazılım, sistem kaynaklarını fazla tüketmeden çalışıyor, bu da onu her türlü cihazda rahatlıkla kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Verilerinizi güvende tutmak için sağladığı imkanlar, bu yazılımı tercih etmeniz için başka bir neden.[BR]
Kullanımı oldukça basit olan Coolmuster Android Assistant, kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çekiyor. Programı ilk kez kullananlar bile karmaşık bir işlem ile karşılaşmadan, adım adım rehberlik sayesinde tüm verilerini yedekleyebiliyor. 23 MB boyutundaki bu yazılım, sistem kaynaklarını fazla tüketmeden çalışıyor, bu da onu her türlü cihazda rahatlıkla kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Verilerinizi güvende tutmak için sağladığı imkanlar, bu yazılımı tercih etmeniz için başka bir neden.[BR]
- Boyut:23-mb Sıkıştırma: Rar / Şifre:12345 Tarama: Webroot. / Durum Temiz
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.