- İlgi Alanı
- Diğer
Cozy Island, adını duyduğunuz an bile sizi sıcak bir atmosferle sarıp sarmalayan bir deneyim sunuyor. Oyuna ilk adım attığınızda, o huzurlu sahil manzarası ve dalgaların sesiyle karşılaşıyorsunuz. Gerçekten de burada zamanın ne kadar hızlı geçtiğiyle ilgilenmeyeceksiniz. İsterseniz gün boyunca sadece bouncy bir mantarın üstünde yayılabilir, isterseniz de rengarenk çiçek tarlalarında gezinebilirsiniz. Benim favorim kesinlikle o çiçekler arasında kaybolmak. Ne kadar tuhaf ve sevimli mahsuller çıkaracağınızı merak ederken, bir tohum ekmek bile büyük bir heyecan yaratıyor.
Her köşesi gizem dolu bu ada, keşfetmeye doyamayacağınız sırlarla dolu. Sevimli ama işe yaramaz oyuncakları toplamak için her bucağı didik didik etmek, sanırım en büyük zevkim oldu. Bu oyunda önemli olan tek şeyin sevimlilik olduğunu kabul etmek gerek. Kendinizi kaybettiğiniz anlarda, dostlarınızı da yanınıza almayı unutmayın! Onlarla birlikte geçirdiğiniz her an, hatırlanacak anılara dönüşüyor. Ya birlikte süpürgeyle kapının dışına doğru onları itiyorsanız ya da suya dalarken hep birlikte neşeli kahkahalar atıyorsanız, bu anlar çok değerli.
Oynaması son derece keyifli bu oyunda, zamanlayıcı yok, teslim tarihlerine takılmanın anlamı yok. Tamamen kendinizi kaybetmeli ve anın tadını çıkarmalısınız. Steam üzerinden kolayca erişebileceğiniz Cozy Island, açık dünya oyunları arasında kendine has bir yer edinmiş durumda. Bırakın işlerinizi bir kenara, bu adaya dalın ve huzur dolu anların tadını çıkarın!
Her köşesi gizem dolu bu ada, keşfetmeye doyamayacağınız sırlarla dolu. Sevimli ama işe yaramaz oyuncakları toplamak için her bucağı didik didik etmek, sanırım en büyük zevkim oldu. Bu oyunda önemli olan tek şeyin sevimlilik olduğunu kabul etmek gerek. Kendinizi kaybettiğiniz anlarda, dostlarınızı da yanınıza almayı unutmayın! Onlarla birlikte geçirdiğiniz her an, hatırlanacak anılara dönüşüyor. Ya birlikte süpürgeyle kapının dışına doğru onları itiyorsanız ya da suya dalarken hep birlikte neşeli kahkahalar atıyorsanız, bu anlar çok değerli.
Oynaması son derece keyifli bu oyunda, zamanlayıcı yok, teslim tarihlerine takılmanın anlamı yok. Tamamen kendinizi kaybetmeli ve anın tadını çıkarmalısınız. Steam üzerinden kolayca erişebileceğiniz Cozy Island, açık dünya oyunları arasında kendine has bir yer edinmiş durumda. Bırakın işlerinizi bir kenara, bu adaya dalın ve huzur dolu anların tadını çıkarın!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 221.28 MB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 21 Eylül 2025
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5-10400 / AMD Ryzen 3 4100
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 960 4GB / AMD Radeon R9 380 4GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX uyumlu
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5-12400 / AMD Ryzen 5 5600
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 8GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX uyumlu
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.