Crisol Theater of Idols

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
crisol-theater-of-idols-d174.jpg

Crisol Theater of Idols'a ilk adım attığımda, karanlık ve rahatsız edici atmosfer beni hemen etkisi altına aldı. Tarikatların ve kan kurbanlarının derin katmanlarını keşfederken, harabe olmuş şehirlerin arasında dolaşmak bana sürekli bir tedirginlik hissi verdi. Her köşe başında bekleyen korkunç düşmanlar, tam anlamıyla bir kabusun ortasında olduğumu hissettirdi. Kan, sadece benim silahım değil, aynı zamanda hayatta kalma aracım haline geldi; her bir atışım, benim için bir risk ve ödül anlamına geliyordu.

Bu oyunda, hayatta kalmak için akıllıca seçimler yapmanız gerekiyor. Kanın ölümcüllüğünden yararlanarak güçlerinizi geliştirmek, savaşta ekstra hasar vermenizi sağlıyor ama aynı zamanda dikkatli olmanız gereken bir denge unsuru. Her bulmacayı çözerken ve düşmanlarla karşılaşırken, her merminin değerini iyice anlıyorsunuz. Geliştirme seçenekleri arasında kaybolmak oldukça keyifli, çünkü bulduğunuz paralarla silahlarınızı güçlendirmek, keşiflerinizi daha da heyecanlı hale getiriyor.

Crisol'un hikayesi, Hispania'nın tarihine ve folkloruna dayanarak oluşturulmuş derin bir anlatım sunuyor. Korku unsurları, beni sürekli diken üstünde tutarken, karanlık bir anlatı ile gerçeklik arasında gidip gelmemi sağladı. Heykellerle yüzleşmek, gerçekliğin nasıl bulanıklaştığını anlamak için mükemmel bir yoldu. Gerçeği ortaya çıkarmak için ne kadar kan dökeceğinizi düşündüren bir atmosferle baş başa kalıyorsunuz. Eğer karanlık, korku ve hayatta kalma unsurlarını seviyorsanız, Crisol Theater of Idols kesinlikle denemeniz gereken bir oyun.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, FPS, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 16.18 GB
  • Crack: v1.3
  • Tarih: 10 Şubat 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:Minimum: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit İşlemci: Intel Core i7-8700K | AMD Ryzen 5 3600XBellek: 16 GB RAMGrafik Kartı: NVIDIA® GeForce® RTX 2060 veya AMD Radeon™ RX 6600Depolama: 18 GB kullanılabilir alan
Önerilen:Önerilen: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
crisol-theater-of-idols-ss-0-6788.jpg
crisol-theater-of-idols-ss-1-2d4c.jpg
crisol-theater-of-idols-ss-2-3c8c.jpg
crisol-theater-of-idols-ss-3-7a26.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular