- İlgi Alanı
- Diğer
Cronos: The New Dawn, beni tam anlamıyla etkisi altına aldı. Korku ve hayatta kalma unsurlarının bir araya geldiği bu oyun, Doğu Avrupa'nın karanlık atmosferinde kaybolmama sebep oldu. Geçmişle geleceğin iç içe geçtiği bir dünyada, sıradan bir Gezgin olarak, zaman yarıklarını aramak ve yaratıkları avlamak için çabalıyorum. Oyun, retro-fütürist teknoloji ile dolup taşan bir evrende geçiyor ve bu, her bir köşede keşfedilecek gizemler barındırıyor.
Düşünecek olursak, geçmişteki Değişim felaketinin yarattığı tahribat, şu anki hayatta kalma mücadelesini daha da sert hale getiriyor. Yaratıklarla yüzleşirken, sadece reflekslerine değil, aynı zamanda ne kadar stratejik düşündüğüne de ihtiyacın var. Her karşılaşma, bir hayatta kalma savaşı ve bu durum, seni sürekli tetikte tutuyor. Canlıların ruhlarını hasat etmek ve onlardan güç kazanmak, bu karanlık dünyada çok önemli bir unsur. Her an, bir sonraki hamleni düşünmek zorundasın.
Oyun mekaniği açısından Cronos, oldukça akıcı bir deneyim sunuyor. Kontroller hemen kapılıyor ve karakterin hareketleri oldukça tatmin edici. Ama en çok etkilendiğim şey, oyunun atmosferi. Ses efektleri ve grafikler, sizi bu kasvetli dünyada kaybetmeye yetiyor. Aksiyonun ve korkunun birleşimi, çoğu zaman kalp atışlarımı hızlandırdı. Oynaması zevkli, ama bir o kadar da stresli.
Sonuçta, eğer hayatta kalma ve korku unsurlarını seven biriysen, Cronos: The New Dawn seni içine çekecektir. Geçmişle yüzleşmek ve geleceği kurtarma çabasındaki bu sürükleyici hikaye, oyun deneyimini unutulmaz kılıyor.
Düşünecek olursak, geçmişteki Değişim felaketinin yarattığı tahribat, şu anki hayatta kalma mücadelesini daha da sert hale getiriyor. Yaratıklarla yüzleşirken, sadece reflekslerine değil, aynı zamanda ne kadar stratejik düşündüğüne de ihtiyacın var. Her karşılaşma, bir hayatta kalma savaşı ve bu durum, seni sürekli tetikte tutuyor. Canlıların ruhlarını hasat etmek ve onlardan güç kazanmak, bu karanlık dünyada çok önemli bir unsur. Her an, bir sonraki hamleni düşünmek zorundasın.
Oyun mekaniği açısından Cronos, oldukça akıcı bir deneyim sunuyor. Kontroller hemen kapılıyor ve karakterin hareketleri oldukça tatmin edici. Ama en çok etkilendiğim şey, oyunun atmosferi. Ses efektleri ve grafikler, sizi bu kasvetli dünyada kaybetmeye yetiyor. Aksiyonun ve korkunun birleşimi, çoğu zaman kalp atışlarımı hızlandırdı. Oynaması zevkli, ama bir o kadar da stresli.
Sonuçta, eğer hayatta kalma ve korku unsurlarını seven biriysen, Cronos: The New Dawn seni içine çekecektir. Geçmişle yüzleşmek ve geleceği kurtarma çabasındaki bu sürükleyici hikaye, oyun deneyimini unutulmaz kılıyor.
- Tür: Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 22.28 GB
- Crack: v20260213
- Tarih: 5 Eylül 2025
- Dil: Türkçe
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 x64 İşlemci: Intel Core i5-8400F, Intel Core I5-8600K | Amd Ryzen 5 3600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1080, or AMD Radeon™ RX 5700-XT, or Intel® Arc™ A770 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 50 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Windows compatible Audio Device
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 x64 İşlemci: Intel Core i7-10700K | Amd Ryzen 5 3600X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce®RTX 3080, or AMD Radeon™ RX6800 -XT, or Intel® Arc™ B580 (allows for gameplay in 1080p) DirectX: Sürüm 12 Depolama: 50 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: Windows compatible Audio Device
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.