Cup and Counter Coffee Shop Simulator

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
cup-and-counter-coffee-shop-simulator-0b1e.jpg

Cup and Counter Coffee Shop Simulator, bir kahve dükkanının tüm dinamiklerini elinize almayı vaat eden eğlenceli bir simülasyon oyunu. Oyun, başlangıçta küçük bir kafe işletmecisi olarak başlıyor ve zamanla hayalinizdeki kahveyi yaratma yolunda ilerliyorsunuz. İçecek tarifleri keşfettikçe, müşterilerinizi memnun etmek için hızlıca çalışmanız gerekiyor. Yoğun sipariş akışı, size gerçek bir kafe işletmecisi gibi hissettiriyor ve bu da oyunun en keyifli kısımlarından biri. Ne kadar hızlı ve doğru sipariş verirseniz, o kadar iyi bir müşteri memnuniyeti elde ediyorsunuz; bu da oyunun temposunu oldukça heyecanlı kılıyor.

Kafenizi geliştirmenin yanı sıra, çalışanlarınızı yönetme kısmı da oldukça eğlenceli. İstediğiniz görevleri onlara verebilir veya sıkışık anlarda biraz yükü azaltmak için yardımcı olabilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken bir şey var: Müşterilerinizi ne kadar memnun etmeye çalışırsanız, o kadar fazla baskı altında kalıyorsunuz. Yanlış siparişler ya da geciken hizmet, itibarınıza zarar verebilir. Bu da oyunun stresiyle birlikte, yönetim becerilerinizi geliştirmeye yönelik güzel bir meydan okuma sunuyor.

Ayrıca, kafenizin görsel tasarımını tamamen sizin kontrolünüzde şekillendirebilmeniz, oyunun kişiselleştirme yönünü de oldukça güçlendiriyor. Yeni ekipmanlar ve genişleme fırsatları ile kafeyi yerel bir favori haline getirmek için sürekli bir çaba içindesiniz. Stok yönetimi de oyunun önemli bir parçası; malzemelerinizi zamanında kontrol etmek, başarılı bir kafe işletmecisi olmanın anahtarı. Elbette, gereksiz malzeme siparişleri yapmak da sonradan başınızı ağrıtabilir.

Sonuç olarak, Cup and Counter, kahve severler için harika bir oyun deneyimi sunuyor. Hızlı düşünme, strateji geliştirme ve yönetim becerilerinizi test etme fırsatı bulabileceğiniz keyifli bir simülasyon arıyorsanız, kesinlikle göz atmalısınız. Sürekli güncellenen tarifler ve tatlı müşteriler ile dolu bu kafe dünyasına dalmaya hazır mısınız?​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 943.22 MB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 20 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 3570K
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce 560 GTX