Dark Envoy

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
dark-envoy-6e3a.jpg

Dark Envoy'a ilk başladığımda, beni hemen içine çeken derin bir atmosferle karşılaştım. Savaş mekanikleri gerçekten dikkat çekici! Sınıflar ve uzmanlık alanları arasında geçiş yaparak farklı taktikler denemek, her seferinde yeni bir deneyim sunuyor. Hani bazı RPG oyunlarında savaşlar sıkıcı hale gelir ya, burada öyle bir şey yok! Her çatışma, biraz daha derin strateji düşünmeyi gerektiriyor ve bu beni sürekli olarak oyunun içine çekiyor.

Oyunun sunduğu zorluk seviyeleri de oldukça etkileyici. En yüksek ayarı seçtiğinizde, gerçekten dikkatinizin dağılmaması gerekiyor; her hamleniz, savaşın gidişatını değiştirebiliyor. Bu, hem heyecan verici hem de biraz da stresli ama kesinlikle tatmin edici bir his! Her karakterin kendine has yetenekleri olması, sizi keşfetmeye ve denemeye teşvik ediyor.

Görsel tasarım ve detaylar da bir o kadar etkileyici. Dünya, keşfetmek için sabırsızlanacağınız pek çok sırla dolu. Eski eser avcısı olarak, her köşede yeni bir şey bulmak için etrafa bakınmak, cesaret göstermek gerekiyor. Ayrıca, seçimlerinizin hikayeye olan etkisi de oldukça belirgin. Gerçekten düşündüğünüzden çok daha fazlasını hissettiriyor ve bu, RPG deneyimini çok daha katmanlı kılıyor.

Dark Envoy, sadece bir RPG değil, aynı zamanda sizin stratejik düşünme becerilerinizi test eden bir deneyim. Eğer derin bir hikaye, özgürce şekillenen savaşlar ve unutulmaz karakterler arıyorsanız, bunu kaçırmayın derim!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Macera, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 33.87 GB
  • Crack: v1.9.3.75642
  • Tarih: 24 Ekim 2023
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel i5 6500 / AMD Ryzen 5 1600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 6gb / AMD Radeon RX 580 8gb Depolama: 40 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Performance target : 1080p resolution, 30fps with medium settings. Installing on HDD is possible but will result in long loading times. Hosting Online co-op sessions on min-spec might result in ‘laggy’ gameplay. High speed broadband connection required for online play.
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel i7 10700 / AMD Ryzen 7 5800X Bellek: 32 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia Geforce 3060ti 8gb / AMD Radeon 5700XT 8gb Depolama: 40 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Performance target: 1440p resolution, 60fps with high settings.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
dark-envoy-ss-0-2aa0.jpg
dark-envoy-ss-1-e309.jpg
dark-envoy-ss-2-df78.jpg
dark-envoy-ss-3-172a.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486