Dark Hours

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
dark-hours-22be.jpg

Dark Hours, mükemmel bir soygun planı yapıp, her şeyin yolunda gittiğini düşündüğünüz bir anda, tam bir felaketle karşılaşmanızı sağlıyor. Elektriklerin kesilmesiyle birlikte, bir an da kendinizi karanlık bir binada, bir canavarın peşinde koşarken buluyorsunuz. Heyecan ve gerilim dolu anlarla dolu bu oyun, tek başınıza ya da arkadaşlarınızla oynarken sunduğu dinamik yapısıyla dikkat çekiyor. Beraber hareket etmenin ve strateji geliştirmenin önemini hissediyorsunuz; zira her kötü adım, canavarları üzerinize çekebilir.

Farklı ortamlar keşfetmek, her biri kendine özgü görevler ve zorluklar sunuyor. Müzayede evinden, enerji santraline kadar çeşitli mekanlarda hayatta kalmaya çalışmak, hem stres dolu hem de eğlenceli anlar yaşatıyor. 50’den fazla soygun öğesi kullanarak, gizli kalmak ve ganimeti paylaşmak için sürekli bir mücadele içindesiniz. Beraber takımla bulmacaları çözmek, lazerleri devre dışı bırakmak ve güvenlik sistemlerini aşmak gerçekten tatmin edici.

Canavarlarla dolu bir ortamda hayatta kalmak, stratejik düşünmeyi ve ekibinizle olan işbirliğinizi gerektiriyor. Her canavarın farklı yetenekleri ve zayıflıkları var, bu da siz ve ekibiniz için yeni taktikler geliştirmenizi sağlıyor. Gizli kalmak ve çevrenize dikkat etmek, kazanmanın anahtarı. Arkadaşlarınızla birlikte bu kıyamet gecesinin tadını çıkarmak, hem gerilim dolu hem de eğlenceli bir deneyim sunuyor. Tekrar oynanabilirliği yüksek, her partide farklı stratejiler denemek için harika bir fırsat sunan Dark Hours, gizli kalma ve işbirliği odaklı bir oyun arayanlar için kaçırılmaması gereken bir seçenek.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.4 GB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 23 Ekim 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64Bit
  • İşlemci: Intel Core i5-4590 / AMD Ryzen 5 2600
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 390