- İlgi Alanı
- Diğer
Database Detective Minor Crimes Division, tam anlamıyla kafanıza takılan sorulara yanıt bulmanın eğlenceli bir yolu. Her şeyden önce, bu oyun aslında bir tür eğitim aracı gibi, SQL sorgularıyla ilgili deneyiminiz yoksa bile sizi hızlıca bilgiyle donatıyor. İlk başta, 20 sayfalık giriş kitabını okumak biraz göz korkutucu gibi görünebilir, ama inanın bana, o sayfalarda tüm gerekli bilgiler var. Hatta sorgularınızı yazarken hata yapmanız durumunda, sistemin sunduğu hata mesajları da oldukça yardımcı oluyor. Aklınıza takılan her şey için bir asistanın olması da cabası! Bu, yeni başlayanlar için büyük bir artı.
Oyun, sadece veri analizi yapmaktan ibaret değil; tıpkı bir dedektif gibi ipuçlarını bir araya getirip, olayları çözmeniz gerekiyor. Kendinizi gerçekten bu dedektiflik rolünde hissettiriyor. Her vakada, tamamen sesli görev brifingleriyle başlamak, o anki heyecanı iki katına çıkarıyor. Ayrıca, şirin bir şekilde elle çizilmiş sanat tarzı, oyunun atmosferine ayrı bir tat katıyor. Yani görsel olarak da sizi içine çekmeyi başarıyor.
Keşfedilecek tam 40’tan fazla web sitesi var, bu da her seferinde farklı bir deneyim sunuyor. Kimi zaman küçük suçlardan başlayıp, daha ciddi vakanın derinliklerine iniyorsunuz. Bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor. Gerçekten de, küçük suçlardan büyük suçlara kadar incelediğiniz her vaka, farklı bir deneyim sunuyor. Eğer biraz meraklıysanız ve yeni şeyler öğrenmeye açıksanız, bu oyun kesinlikle sizi cezbetmek için birebir. Eğer dedektiflik ruhunu taşıyorsanız, Database Detective’ı kaçırmayın!
Oyun, sadece veri analizi yapmaktan ibaret değil; tıpkı bir dedektif gibi ipuçlarını bir araya getirip, olayları çözmeniz gerekiyor. Kendinizi gerçekten bu dedektiflik rolünde hissettiriyor. Her vakada, tamamen sesli görev brifingleriyle başlamak, o anki heyecanı iki katına çıkarıyor. Ayrıca, şirin bir şekilde elle çizilmiş sanat tarzı, oyunun atmosferine ayrı bir tat katıyor. Yani görsel olarak da sizi içine çekmeyi başarıyor.
Keşfedilecek tam 40’tan fazla web sitesi var, bu da her seferinde farklı bir deneyim sunuyor. Kimi zaman küçük suçlardan başlayıp, daha ciddi vakanın derinliklerine iniyorsunuz. Bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor. Gerçekten de, küçük suçlardan büyük suçlara kadar incelediğiniz her vaka, farklı bir deneyim sunuyor. Eğer biraz meraklıysanız ve yeni şeyler öğrenmeye açıksanız, bu oyun kesinlikle sizi cezbetmek için birebir. Eğer dedektiflik ruhunu taşıyorsanız, Database Detective’ı kaçırmayın!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 165.82 MB
- Crack: P2P
- Tarih: 17 Temmuz 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Son 20 yıla ait herhangi bir şey
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: Evet
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.